Sannsynligvis var det flere som så på sendingene i og med at den gikk på formiddagen da folk var på arbeid. Seing på arbeidsplasser måles ikke, og er dermed ikke med i tallene fra Norsk Gallups tv-meter.

Dokumentarserien Slottet, om livet bak kulissene på Det kongelige slott, hadde siste sending i går. Serien, som i syv programmer har fulgt livet på slottet og forberedelsene til kronprinsbryllupet i fjor, har hatt et gjennomsnitt på 443 000 seere.

– Vi er veldig godt fornøyde med Slottet. At det er et nytt kongelig bryllup nå kunne slå begge veier. Vi kunne mistet seere fordi folk ikke lenger er så interessert i fjorårets bryllup, men det ser ikke ut til at det er tilfellet her, sier informasjonsdirektør Geir Mikalsen i TV 2 til Kampanje.

Gårsdagens avslutningsepisode hadde 444 000 seere og en markedsandel på 45 prosent i riksuniverset. Serien har hatt en gjennomsnittlig markedsandel på 39,4 prosent.

Høyest seertall hadde Slottet 1. mai med 561 000 seere, mens det laveste var 15. mai med 332 000 seere.

Foto: Anne Liv Ekroll.]]>