Match Group, som står bak blant annet datingnettstedet Match.com og appen Tinder, planlegger en børsnotering. Selskapet omsatte for rundt én milliard dollar og satt igjen med et overskudd på 177,5 millioner dollar i siste regnskapsår. Selskapet 49 millioner brukere per måned og har 4,7 millioner betalende kunder, ifølge TechCrunch.

Selskapet flørter nå med investorene og håper på full klaff for notering på den teknologidominerte Nasdaq-børsen i New York. I papirene som er sendt til finansmyndighetene er børsnoteringen anslått å være verdt 100 millioner dollar – over 800 millioner kroner etter dagens kurs – men det er et foreløpig anslag og kan endres.

Match er en del av InterActiveCorp/IAC, som eies av milliardæren Barry Diller. Etter noteringen skal IAC fortsatt være majoritetseier og ha kontroll over selskapet, så investorene som satser på en Match på børsen får «svigerfar» med på kjøpet.