Ida Holen kommer fra stillingen som rådgiver i Burson-Marstellers samfunnsavdeling.

- Vi er svært tilfredse med at Ida Holen ønsker å bli en del av First House. Hun har sterke analytiske ferdigheter, i tillegg til en sjeldent bred og variert kompetanse. Hun besitter kunnskap som vil berike First House og som vi ser frem til å kunne tilby våre kunder, sier Per Høiby, administrerende direktør i First House, i en pressemelding.

Etter studier i språk, litteratur og musikk har Holen blant annet jobbet som administrasjonssjef ved Institutt for informatikk ved Universitetet i Bergen og daglig leder ved Olav H. Hauge-senteret i Ulvik. De siste tre årene har hun jobbet blant annet med politiske analyser og kommunikasjonsstrategier i Burson-Marsteller.

- First House er satt sammen på en spennende måte, av rådgivere og fagpersoner som utfyller hverandre. Jeg gleder meg til å bli en del av dette miljøet, og håper jeg kan bidra til å øke bredden enda et lite hakk, sier Ida Holen.