Frode Nakkim begynner 1. oktober som kommunikasjonssjef i Bayer. Nakkim kommer fra stillingen som konserndirektør for kommunikasjon i Sana Pharma Group. Bayer kjøpte i februar Algeta, og Nakkim vil få en sentral rolle når de to organisasjonene integreres og det fusjonerte selskapet skal posisjoneres, ifølge en pressemelding fra Bayer.

- Frode Nakkim bringer med seg et vell av erfaring fra journalistikk og selskapskommunikasjon. Han vil være ansvarlig for all Bayers interne og eksterne kommunikasjon og omdømmebygging i Norge, i nært samarbeid med nordisk kommunikasjonsteam og den øvrige norske ledergruppen, sier Torstein Myhre, administrerende direktør for Bayer, i pressemeldingen.

 Nakkim har jobbet som konserndirektør for kommunikasjon i SanaPharma Group siden 2009, etter en tid som senior kommunikasjonsrådgiver i 20/20 Communications. Før det var han gjennom 18 år journalist, korrespondent, kommentator, sportssjef og nyhetssjef i VG.

- Denne stillingen er som skreddersydd og et naturlig steg for meg. Sammenslåingen av Bayer  og Algeta gir store muligheter og utfordringer som jeg gleder meg til. Jeg ser fram til å ta fatt på en svært interessant jobb i en veldig spennende organisasjon, sier Nakkim.