Bente Klemetsdal sluttet i fjor sommer i jobben som administrerende direktør i SBS Radio Norge etter syv år. Nå er det klart at hun forlater radiobransjen til fordel for ukepressen. 11. mars tiltrer hun sin nye stilling som salgsdirektør i Aller Media.

- Vi er svært glade for at Bente går inn i den viktige rollen som salgsdirektør hos oss. Hun har en god, lang mediebakgrunn og solide toppledererfaring som vi ser på som viktig for å sikre og utvikle vår posisjon i markedet, sier administrerende direktør Roger Hansen i Aller Media i en pressemelding.

- Den nye salgsdirektøren vil få en sentral rolle i utvikling og organisering av salget av alle de ulike medieflatene og mulighetene vi kommer til å tilby markedet. Hun vil få ansvaret for en omsetning på cirka 250 millioner kroner, og vil også sitte i selskapets/konsernets ledergruppe, fortsetter han.

Klemetsdal sier hun ser frem til bransjebyttet.

- Aller Media har samlet sett aldri hatt flere brukere, i tillegg har selskapet gjort en rekke oppkjøp de siste to år (event/sisteledd/e-handel/reklamebyrå/kommunikasjon) for å bli en helhetlig medietilbyder. Det gir Aller Media en posisjon som jeg ser frem til å tydeliggjøre og utvikle ytterligere sammen med organisasjonen til beste for våre annonsører og samarbeidspartnere, sier hun i meldingen.

- Med Bente på laget, er vi oss godt rustet til å møte konkurransen og nå målene vi har satt, avslutter Hansen.

Klemetsdal har tidligere hatt ledende stillinger i Canal+, Zoom Network, og Egmont Hjemmet Mortensen og har styreerfaring fra NRK Aktivum og Norsk Redaktørforening.