Fredag før pinse kunne Kampanje fortelle at dragkampen om tv-milliardene var i full gang. I forrige uke kunne TV 2 presentere deler av sitt sendeskjema på kanalen denne høsten og imorgen er det TVNorge sin tur. Men allerede nå kan TVNorge-sjef Harald Strømme avsløre også deler av sendeskjemaet for neste år - altså i 2012.

I juni starter nemlig innspillingen av en ny sesong med «Hvem kan slå Kjus og Aamodt?» på TVNorge. Programmet har allerede gått to sesonger på kanalen og hadde i sin forrige sesong et snittall på 367.000 seere.

- Jeg skal innrømme at vi var rimelig slitne etter forrige sesong. Men når jeg fikk det litt på avstand kom jeg jo på at det egentlig var en veldig morsom opplevelse. Vi trenger å leke litt også, sier Kjetil André Aamodt til VG.

Makkker blir som sist den tidligere romkameraten fra alpinlandslaget Lasse Kjus. Men på programledersiden blir det endringer. Pia Lykke, sist sett på TV 2 i «Norske Talenter» og «Skal vi danse», tar over etter Henriette Bruusgaard.