Lyse sikret seg rettighetene til den norske fotballen på bredbånd og tv, men står fortsatt uten en endelig løsning på hvordan tv-rettighetene best skal utnyttes.

Les også: Slik kuppet Lyse fotballen

- Det er ikke noe nytt i sakens anledning. Det jobbes med å se på mulige løsninger, sier telekomdirektør i Lyse, Eirik Gundegjerde, til Kampanje.

- Er dere langt unna en forretningsplan?

- Vi har ikke noen kommentarer til det. Men føler at vi har god tid, sier Gundegjerde.

I den nye utgaven av Kampanje magasin som var ute på gaten mandag får du hele forhistorien om hvorfor fotballalliansen mellom TV 2 og Telenor sprakk og hvordan energiselskapet Lyse tok den norske fotballen fra Telenor.

Betalte 400 millioner
Der kommer det også frem at Lyse skal ha betalt rundt 100 millioner kroner i året for fotballrettighetene. Noen sentrale aktører Kampanje har snakket mener prisen kan ha nærmet seg så mye som 130 millioner kroner. Det er derfor grunn til å tro at den endelig summen Lyse skyter inn i norsk fotball ligger et sted mellom 400-500 millioner kroner.

Her kan du laste ned og lese Kampanje magasin digitalt!

For denne prisen sikret energiselskapet seg rettighetene til alle kampene på bredbånd, mens Lyse på tv-siden må nøye seg med kampene fra hovedrunden klokken 18.00 søndager.