De nye seniorene i SDG heter Kathrin Myrvang, Heidi Bakken, Margrethe Kielland og Fredrik Melby.

- Jeg er veldig fornøyd med disse tilskuddene til laget vårt. Vi er i gang med en spennende videreutvikling av byrået. Og i tillegg til tung erfaring og sterk fagkompetanse og kreativitet, tilfører disse fire også nye perspektiver, endringskraft og energi inn i arbeidet vi er i gang med, sier Silje Storhaug, daglig leder i SDG.

Fredrik Melby kom til designbyrået i februar og tok med seg byråerfaring fra Anti, Bleed og SMFB hvor han jobbet sist og hvor han bygget opp og ledet deres designavdeling.

Melby har jobbet kunder som DNB, Schibsted, Freia og Satyricon.

- SDG er en bauta i Norges designhistorie og et byrå jeg alltid har syntes har gjort bunnsolide jobber. Tross sin alder som byrå, er SDG mer vitale og relevante enn noensinne. Det har vært skikkelig bra å bli en del av teamet her, sier Melby selv.

Henter fra Hyper og Halogen
Kathrin Myrvang kom til SDG fra Hyper i september. Hun er ansatt som strategisk rådgiver og kundedirektør.

- SDG er et faglig sterkt byrå med dyktige strateger og designerne – et byrå jeg alltid har sett opp til. Jeg er derfor utrolig stolt av å være en del av dette laget, og gleder meg til å jobbe med spennende prosjekter fremover, sier Myrvang.

Margrete Kielland ble i august kommersiell direktør i SDG, og har tidligere jobbet på kundesiden som salgs- og markedsdirektør, gründer og daglig leder.

- Jeg ser med stor forventning på å jobbe sammen med et så sterkt faglig team og løse design- og merkevareprosjekter sammen, for og med kundene våre, sier Kielland.

Heidi Bakken er det nyeste tilskuddet til SDG-teamet, og tiltrer rollen som Head of Design fra nyttår. Hun kommer fra rollen som leder for digitalstudioet til Halogen.

- Jeg gleder meg stort til å samarbeide med alle de flotte, kreative og talentfulle folka i SDG. Samtidig er jeg ydmyk over å få lov til å bli en del av dette selskapet som jeg har fulgt med et nysgjerrig og imponert faglig sideblikk gjennom hele karrieren. Jeg ser virkelig frem til å jobbe med de beste både på strategi og design, sier Bakken.

Danner ny ledergruppe
Heidi Bakken og Margrethe Kielland tar også plass i ledelsen til SDG, som i tillegg består av Nick Bilmes og Silje Storhaug. Nick Bilmes har vært i selskapet siden 2016, e siste årene som strategidirektør.

- Jeg har så tro på dette teamet og det dette byrået skal få til videre,  sier Silje Storhaug.

- Her er det engasjerte, ærgjerrige og ikke minst fine folk som brenner for å skape helhetlige merkevareopplevelser og kreative og godt funderte løsninger. Vi er godt rigget til å fortsatt levere banebrytende, solide merkevarer for våre kunder, samt til å utvikle SDG videre, avslutter hun.

SDG ledergruppe 2022.jpg

SDGs nye ledergruppe: Fra venstre Heidi Bakken, Silje Storhaug, Margrethe Kielland og Nick Bilmes. Foto: SDG