Odd Sindre Tonning har erfaring fra sportsredaksjonene i NRK og TV 2. Nå skal han jobbe som innholdsprodusent for Toppfotball Kvinner (TFK).

- Det var en stor og ekstremt kompetent søkermasse til denne stillingen, og vi kunne enkelt ha ansatt ti av dem, men Odd Sindre er full klaff på alle mulige måter. Han imponerte stort fra første stund, har vist en enorm bredde i kunnskap og kompetanse, og besitter et genuint ønske om å løfte kvinnefotballen videre opp og frem. I tillegg er han en ordentlig fin fyr som vi gleder oss til å få på laget, sier Lene Mykjåland, medie- og kommunikasjonssjef i TFK.

Tonning har tidligere jobbet med å dekke fotball- og håndballmesterskap, Toppserien og OL-dekningen til NRK.

- Det er stort å få tilliten til å tre inn i denne stillingen, og jeg gleder meg til å ta fatt på de spennende utfordringene rollen som innholdsprodusent hos TFK kommer til å by på. Hos både NRK og TV 2 har jeg tidligere vært med på å jobbe en del med Toppserien, og det er et miljø jeg ser frem til å være tilbake i, forteller Tonning.

Som innholdsprodusent får han ansvaret for å bygge den digitale tilstedeværelsen til kvinnefotballen.