Saken oppdateres.

Annonsørforeningen Anfo har i en årrekke kåret «Årets foredragsholder». Prisen blir delt ut basert på evalueringer og tilbakemeldinger fra bidragsytere på Anfos møteplasser.

I år var det Britt Otterdal Myrset fra Deloitte Norge som kunne ta imot prisen på Den Store Annonsørdagen på Latter. Det kom brått på, ifølge vinneren selv.

- Jeg synes det var en ære å bli nominert med alle de flinke foredragsholderne og lederne. Det var kjempestas, sier hun til Kampanje.

Tror på engasjement
Hun vet ikke hvorfor hun til slutt stakk av med seieren i konkurranse med 14 andre foredragsholdere, men hun tror det hjelper å vise et ektefølt engasjement på scenen.

- Det at du brenner for det du snakker om, at det vises littegrann, at du er engasjert, det gjør at folk liker å høre på, sier hun.

Hun har også et annet tips til foredragsholdere som vil ta publikum med storm.

- Bruk historier og eksempler, for det er det publikum husker når de drar hjem.

- Hvordan skal dette feires?

- Jeg fikk jo en flaske med noe godt da, så jeg tenker vi tar utgangspunkt i den, ler Otterdal Myrset.

- En kunst
Finaleheatet bestod av 15 foredrag som ifølge Anfo utgjør et eksklusivt utvalg av foredragsholdere som har hjulpet foreningen det siste året.

- Med prisen for «Årets foredragsholder» ønsker vi å takke alle våre gode, faglige venner som hjelper oss med en viktig del av vår virksomhet. I et normalt konferanse-år har vi over 100 foredrag og opptredener, skriver annonsørforeningen i en pressemelding.

De begrunner valget av vinneren på følgende måte:

- Årets foredragsholder håndterer på et svært høyt nivå kunnskapsformidling i et klima preget av post pandemi der både publikums forventninger, og ikke minst konsentrasjon, har endret seg. En kjempestor gratulasjon til Britt og Deloitte. Det er en kunst å formidle solid kunnskap på en så lett og elegant måte som det Britt gjør, skriver Anfo i sin begrunnelse.

Finaleheatet besto av følgende 15:

- Adrien Bjørnskau, RED dentsu X

- Britt Otterdal Myrset, Deloitte

- Kristin Selfors, Hyper

- Elisabeth Haug, Farmasiet

- Helene Friis, Innovasjon Norge

- Rune Opdahl, Advokatfirmaet Wiersholm

- Kim Motrøen, Møller Mobility Group

- Felix Kruth, Voyado

- Hans Petter Stub, Whydentify

- Erik Fossum, Pressfire

- Ida Tabak, Publicis Group

- Knut Sverre, Syver Lauritzsen, Petter Lindquist. TRY Creative Tech og Forsvaret

- Julia Paulsen og Andreas Einesson, Elkjøp Nordic

- Jo Jørgen Stordal, Point Media

- Vebjørn Søndersrød, Advokatfirmaet Ræder