Alt du lurer på om merkevarebygging – men ikke tør spørre om

19.11.2019 08:30
Vika Kino, Ruseløkkveien 14, Oslo

Om

Still en BI-professor til veggs! I denne delen av Kampanjeskolen tester vi ut et nytt format der vi setter en forsker foran en åpen mikrofon, og lar vedkommende svare på spørsmål fra salen om merkevarer og merkevarebygging. Ingen spørsmål er for små, gale eller dumme. Og kan forskeren å svare på alt? Kan du sette forskeren til veggs med et spørsmål? Vi ønsker å få spørsmål sendt inn på mail på forhånd til lars.olsen@bi.no. Send gjerne inn spørsmål så snart som mulig med frist innen 14. november.

Er dere fem eller flere fra samme bedrift som ønsker å komme på dette seminaret?
Da får dere 20 prosent rabatt! Send en e-post til event@kampanje.com med antall deltakere – nøyaktig hvem som kommer kan dere bestemme senere.

Tredoble læringsutbyttet og få 30 prosent rabatt!
Dette er det tredje seminaret i Kampanjeskolen-serien "Merkevarebygging fra A til Å". Les mer om de to andre seminarene her:

17. september: Merkevarebygging i et bærekraftperspektiv
Over hele Europa er de grønne partiene i vekst, flyskam brer seg over Norge og vi blir mer og mer opptatt av bærekraft. Resultatet er stadig mer bevisste forbrukere. Hvilke konsekvenser får dette for oss som jobber med merkevarebygging? Les mer om dette seminaret her.

15. oktober: Merkevarebygging og kundereisen
I en verden hvor det digitale smelter sammen med det fysiske, informasjon er tilgjengelig med et fingertrykk, og vi kan handle fra hele verden fra sofakroken, er kundeopplevelse viktigere enn noen gang. Hvordan jobber moderne markedsførere med dette? Les mer om dette seminaret her.

Meld deg på alle de tre seminarene med rabattkode KS3019 eller send en e-post med navn og faktureringsinformasjon til event@kampanje.com for å få pakkepris og 30 prosent rabatt.
"Veldig bra med miksen mellom fag og praksis!"
- Deltaker på Kampanjeskolen 2018

Program
Tirsdag 19.11.2019

08:30 - 09:00

Registrering og lett frokost

09:00 - 09:45

Les mer Alt du lurer på om merkevarebygging – men ikke tør spørre om

Lars Erling Olsen, Professor, Handelshøyskolen BI
Mange sliter med å bygge merkevarer og møter små og store faglige utfordringer i hverdagen. Noen spørsmål mange stiller seg kan være: Hva er den optimale merkeposisjonen? Bør vi utvide merkevaren vår til nye kategorier – eller ikke? Hvordan skal vi finne riktig influenser som passer til vårt merke? Hva er den optimale merkeporteføljen? Merkevarefaget er stort og det er mye man kan lure på. Samtidig er det ikke alltid lett å få svar på alle spørsmål, eller svarene man får fra samarbeidspartnere, sjefer eller kollegaer spriker i alle retninger. Og kanskje har man ikke alltid lyst til høylytt å stille spørsmål som andre kanskje kan synes er litt «dumme»? I denne delen av Kampanjeskolen tester vi ut et nytt format der vi setter en forsker foran en åpen mikrofon, og lar vedkommende svare på spørsmål fra salen om merkevarer og merkevarebygging. Ingen spørsmål er for små, gale eller dumme. Og kan forskeren å svare på alt? Kan du sette forskeren til veggs med et spørsmål? Vi ønsker å få spørsmål sendt inn på mail på forhånd til: lars.olsen@bi.no . Frist for å sende inn spørsmål er 14. november.
09:45 - 10:15

Tittel kommer

Bjørn Fjellstad, Managing Director, Sweet Protection
Lars Håvard Dahlstrøm, Creative Director, Neue Design Studio
10:15 - 10:30

Pause

10:30 - 11:00

Merkevarebygging i et digitalt landskap

Catharine Mitlid, Strategy Director, Starcom
11:00 - 11:30

Tittel kommer

Sponsorer

Foredragsholdere

Catharine Mitlid
Strategy Director, Starcom
Lars Håvard Dahlstrøm
Creative Director, Neue Design Studio
Bjørn Fjellstad
Managing Director, Sweet Protection
Lars Erling Olsen
Professor, Handelshøyskolen BI

Arrangører