Merkevarebygging innen online virksomheter

04.02.2021 07:00 - 23:00
}
Program
,
Der du er (digitalt)

Om

For online er jo alle kundene bare ett klikk unna. Hvorfor bygge merkevare da? Jo, fordi det det blir flere som klikker seg inn for å sjekke siten din når merkevaren er sterk.

Hovedprinsippene for å bygge merkevare er de samme uansett kategori. Men det er også ulikheter som er viktig å være oppmerksom på. Derfor tilbyr vi nå fordypningskurs for deg som jobber med merkevarebygging innen online virksomheter!

Videoforelesningen vil vare 110 minutter, og kan ses når du ønsker i løpet av dagen 4. februar. Vi anbefaler imidlertid at du begynner å se det senest 12:00, slik at du er forberedt til Q&A direkte på Zoom klokken 14:00.

Hovedårsaken til at det er få sterke merkevarer (med hederlige unntak) innen online virksomheter, er at det er få ledere for slike virksomheter som tror på merkevarebygging. Ansvaret for at det er slik må vi som markedsførere ta. Det er vår feil at ledere i disse kategoriene ikke tror på merkevarebygging. Dette kurset vil lære deg hva du skal gjøre.

Key take outs:

  • Fraværet av personlig kontakt som mange ser på som et problem, åpner for helt nye muligheter til å bygge relasjoner gjennom en relevant brand personality. Fordi alt blir digitalisert kan personligheten bli mer konsistent og effektiv.
  • Markedsaktiviteter gjort riktig vil gi spontan respons, fordi de nye kundene bare er et klikk unna å prøve merkevaren.
  • Viktigheten av at både produkt og kommunikasjon leverer på kategoridriverne er sentralt fordi det er så enkelt for nye kunder å finne ut om tjenesten virkelig leverer på det den lover.
  • Det er enklere å lansere nye tjenester for online virksomheter enn i noen annen kategori. Hvordan bygge merkevaren gjennom å strekke merkevaren på nye tjenester.

Fordypningskurset koster 1750,-. Kurset og oppgavene kan gjennomføres alene eller sammen med kollegaer. Nå er kanskje tiden for å øke alles bevissthet rundt viktigheten av merkevarebygging?
  • Er dere fem i avdelingen? Få 20 prosent rabatt (bruk rabattkode MVB2020 ved påmelding)
  • Er dere ti i avdelingen? Få 33 prosent rabatt (bruk rabattkode MVB3320 ved påmelding)

Ved kjøp av billett til dette digitale kurset forstår og aksepterer du at tilgangen kun er ment til ditt personlige bruk og skal ikke deles med tredjepart. 

Send en e-post til event@kampanje.com for spørsmål. 

PS! Visste du at vi også tilbyr en overordnet digital masterclass i merkevarebygging? Les mer om dette her!

Program
Torsdag 04.02.2021

14:00 - 14:45

Live Q&A på Zoom

Alf Bendixen, Partner, NSB | Marketing Best Practice
Julius Einan Støback, Partner, NSB | Marketing Best Practice
Joakim Vars Nilsen, Partner, NSB | Marketing Best Practice

Sponsorer

Foredragsholdere

Joakim Vars Nilsen
Partner, NSB | Marketing Best Practice
Julius Einan Støback
Partner, NSB | Marketing Best Practice
Alf Bendixen
Partner, NSB | Marketing Best Practice

Arrangører

Merkevarebygging innen online virksomheter