Digital masterclass: Merkevarebygging - Få oppskriften for å skape vekst

03.11.2020 - 11.11.2020
,
Der du er (digitalt)

Om

Det er fortsatt anledning til å delta på dette kurset! Etter gode tilbakemeldinger har vi utvidet fristen å se den første videoen, slik at man fremdeles kan kaste seg på! Send en e-post til event@kampanje.com og gi beskjed om hvilken dag du ønsker å ta kursmodul 1 (én times video). NB, videoen må ses innen andre kursmodul starter 4. november!

NSB | Marketing Best Practice og Kampanje lanserer digital masterclass om merkevarebygging; Hva er beste praksis basert på hva vitenskap kan dokumentere skaper vekst? De fleste har fått med seg How Brands Grow av Byron Sharp, sett en eller flere av presentasjonene til Mark Ritson og forstått funnene til Les Binet og Peter Field. Men hvordan går du konkret frem for å sette det ut i livet i ditt daglige arbeid?

Meld deg og teamet ditt på for en faglig oppdatert og praktisk orientert oversikt over merkevarebygging anno 2020 over 90 minutter ganger tre dager. Live Q & A hver dag.

Kampanjes Masterclass går i høst gjennom hver enkelt av de største, grunnleggende mekanismene i merkevarebygging. Det du vil lære i løpet av disse timene er basert på vitenskapelige funn om hvordan folk kjøper, hvordan gruppeadferd endres, hvordan reklame virker og hvordan merkevarer vokser — på tvers av kategorier, markeder og størrelser på selskapene.


Målet med kurset er at du skal sitte igjen med en oversikt over hvor faget merkevarebygging står i dag, og med konkrete nye tilskudd i verktøykassen uansett om du jobber for kunder i byrå eller hos annonsør.

Temaer vi skal innom er:

 • Hvordan definerer vi hva merkevarebygging er, og hvordan bidrar merkevarebygging til vekst?
 • Hva vet vi om hvordan folk handler, både privat og for bedriftene de jobber i?
 • Hvordan avdekker man hva som egentlig motiverer valg i en kategori, og hvordan bruker man det til posisjonering?
 • Hvilke mekanismer ligger til grunn for adferdsendringer på gruppenivå, og hva er merkevarens rolle i forsøket på å skape slike endringer?
 • Hvordan er “mental tilgjengelighet” noe annet og mer brukbart til påvirkning i praksis enn tradisjonelle kjennskaps- og holdningsmålinger?
 • Hvilken rolle spiller hukommelsen og hva er kritisk for å “bli husket på”?
 • Hva kan man og hva kan man ikke påvirke med kommunikasjon?
 • Hva er de grunnleggende kriteriene for reklameeffekt?
 • Hva menes egentlig med begreper som “long & short”, “double jeopardy” og “distinktivitet” og hva betyr de for prioriteringer i det daglige?
 • Hvordan blir man en god bestiller av reklametjenester, mediekjøp, design og research?
 • Hvordan måler og forvalter man mental tilgjengelighet, brand health og distinktive merkevaremarkører, og hva er det bortkastet å måle?
 • Hva er Share of Search, hvordan henger det sammen med markedsandel og hvordan kan man måle det, helt gratis?
 • Merkevarearkitektur og strekking forlengelse av merkevarer, merkestrekking.

+ 7 tips til hvordan skille skitt fra kanel i internettjungelen av caser, rapporter, podcaster, bloggposter og lead magnets av ymse slag.

Alle kursdeltagerne vil få en PDF av presentasjonene og oppsummeringer av de sentrale begrepene og mekanismene, i tillegg til kildehenvisninger og anbefalinger til videre fordypning på samtlige temaer. Alle som fullfører kurset vil også få utstedt et kursbevis.

Kurset vil gå over 90 minutter á tre dager: 28. oktober, 4. november og 11. november. Kurset vil være tilgjengelig hele dagen, men hvis du ønsker å delta på live Q&A fra 14:00 til 14:45 anbefaler vi at du begynner å se dagens kursbolk senest klokken 12:30.

I tillegg tilbyr vi tre ekstra forelesninger på 90 minutter hvor du kan fordype deg i temaer du ønsker mer innsikt i! 

 • 17. november: Merkevarebygging innen B2B
 • 18. november: Merkevarebygging av service og retail
 • 19. november: Merkevarebygging av online virksomheter
Få tre fordypningskurs til prisen av to! En fordypningsklasse koster 1750,- ekstra per stykk og krever særskilt påmelding til event@kampanje.com

Samarbeid med kollegaene dine og få grupperabatt!

Kurset og oppgavene kan gjennomføres alene eller sammen med kollegaer. Nå er kanskje tiden for å øke alles bevissthet rundt viktigheten av merkevarebygging?

 • Er dere fem i avdelingen? Få 20 prosent rabatt og pakkepris til 15.000,-
 • Er dere ti i avdelingen? Få 33 prosent rabatt og pakkepris til 24.750,-.

Ved kjøp av fem eller flere billetter sender du en epost med deltakerinformasjon til event@kampanje.com.

Pris: 3750,- eks. mva. Spørsmål? Send en e-post til event@kampanje.com.

Den digitale masterclassen i merkevarebygging er utviklet av Alf Bendixen, Julius Støback og Joakim Vars Nilsen.

Ved kjøp av billett til dette digitale kurset forstår og aksepterer du at tilgangen kun er ment til ditt personlige bruk og skal ikke deles med tredjepart. 

Program
Onsdag 28.10.2020

07:00 - 23:00

Les mer Hvorfor merkevarebygging, merkeidentitet og posisjonering - kundeløfte

Læringspunkter: 1. Hva er merkevarer og hvorfor de er så viktig for bedriften/organisasjonen, 2. Kjøpsadferd og merkevarer, hvorfor merkevarer er mulig 3. Hvorfor størrelse er viktig, loven om double jeopardy, 4. Hva er merkeidentitet, 5. Merkets visjon, 6. Merkevarens personlighet - arketyper, 7. Hva er posisjonering, 8. Viktigheten av å ta eierskap til kategoridriverne, 9. Hvordan identifisere kategoridriverne
14:00 - 14:30

Live Q&A på Zoom

Alf Bendixen, Partner, NSB | Marketing Best Practice
Julius Einan Støback, Partner, NSB | Marketing Best Practice
Joakim Vars Nilsen, Content Studio Manager, Hurtigruten

Sponsorer

Foredragsholdere

Joakim Vars Nilsen
Content Studio Manager, Hurtigruten
Julius Einan Støback
Partner, NSB | Marketing Best Practice
Alf Bendixen
Partner, NSB | Marketing Best Practice

Arrangører

Digital masterclass: Merkevarebygging - Få oppskriften for å skape vekst