Content-brunsj

03.04.2019 08:30 - 12:00
Program
Vika Kino, Ruseløkkveien 14, Oslo

Om

Velkommen til Content-brunsj i regi av Redink og Kampanje!

Når du ikke har tid (eller råd) til en treretters, er brunsj et godt alternativ. Like koselig, litt mer lavterskel. Sånn har vi også tenkt det med Content-brunsj - lillebroren til Content Marketing-dagen. En rolig start på dagen, upåklagelig mat, faglig påfyll og gjensyn med et og annet kjent fjes før du vender tilbake til kontoret.

På Content-brunsjen kan du glede deg til innsikt og inspirasjon fra bransjens mest innovative hoder. Vi samler en bukett av flinke folk som formelig kribler etter å fortelle hvordan (morgen)dagens bedrifter jobber med innholdsmarkedsføring – påfyllet du trenger for å skille deg ut i en stadig mer kompleks mediehverdag.

Gå ikke glipp av:

 • Hvordan får du egentlig video til å funke i 2019?
 • «Vi må ha video», sier folk. Men så stokker det seg. For hvor skal filmen brukes? Hvem skal se den? Og hvordan skal den formateres så den faktisk fungerer slik den er ment? Om du er liten eller stor: Du trenger en videostrategi, vi ser på hvordan.

 • Sosiale medier som inspirasjonskilde for innhold
 • Har du noen gang tenkt på at data du har lett tilgjengelig i sosiale media, kan brukes som inspirasjonskilde til nytt innhold og har lyst til å lære hvordan?

 • Podkast som en del mediemiksen
 • Podkast er i vinden, og det finnes mange måter å ta i bruk mediet på, enten man som annonsør vil starte egen kanal eller benytte seg av annonsemulighetene som er tilgjengelig. Vil vi se mer på podkast-trenden og mulighetene denne byr på.

 • Design som fortellergrep
 • Det er lenge siden vi begynte å fortelle historier, og måten vi gjør det på har utviklet seg voldsomt de siste årene. Før hadde vi designere, grafikere, typografer og fotografer... – nå trenger vi ikke mer enn en redaktør og et CMS. Eller? Når vi snakker med kundene våre går det gjerne i tekst. Vi er profesjonelle, kortfattede og, ikke minst, SEO-vennlige. Er det lov til å være noe annet enn det? Kan vi være morsomme? Triste? Litt på kanten? Eller "må" vi være kjedelige?

  Pris: 1295,- eks mva.

  Spørsmål? Send en e-post til event@kampanje.com.

  Program
  Onsdag 03.04.2019

  08:30 - 09:00

  Registrering og frokost

  09:00 - 09:10

  Intro

  Kathrin Myrvang, Markedssjef, Redink
  09:10 - 09:40

  Les mer Skyter du i blinde?

  Thomas Haugersveen, Videorådgiver, Redink
  Lars Are Nedland, Videorådgiver, Redink
  Skyter du i blinde? «Vi må ha video», sier folk. Men så stokker det seg. For hvor skal filmen brukes? Hvem skal se den? Og hvordan skal den formateres så den faktisk fungerer slik den er ment? Om du er liten eller stor: Du trenger en videostrategi. Men hva skal den gå ut på? Hvordan får du egentlig video til å funke i 2019?
  09:40 - 10:00

  Podkast

  Marius Karlsen, Daglig leder/digital rådgiver, Helt Digital
  10:00 - 10:20

  Les mer Slik får du kjapt inspirasjon til hva slags innhold du bør lage

  Ludvik Høegh-Krohn, Partner, OMG
  I dette foredraget viser Ludvik hvordan du kan bruke data tilgjengelig i sosiale medier som inspirasjon til innholdsproduksjon.
  10:20 - 10:40

  Pause

  10:40 - 11:00

  Les mer 10 verktøy på 20 minutter

  Grete Noem, Fagsjef for digital kommunikasjon, Mills
  Line Stenseth, Digitalredaktør, Mills
  Et nerdete, men veldig konkret foredrag om de verktøyene som har vært mest nyttig i Mills’ content marketing-satsing. Hvordan forklare en hel organisasjon hva vi gjør på Facecbook? Og hvordan kan vi sikre at vi er enige om hvordan innholdet vårt skal se ut uten å drepe kreativiteten til byrået? Vi deler ti av våre viktigste verktøy som hjelper oss å lykkes med vår satsning på innholdsmarkedsføring. Her får du en smakebit på blant annet innholdsstrategier, redaksjonsplan, retningslinjer for oppskrifter og hvordan vi sikrer god arbeidsflyt med byråene våre.
  11:00 - 11:30

  Les mer Design som fortellergrep

  Espen Brunborg, Digital fagleder for design, Redink
  Det er lenge siden vi begynte å fortelle historier, og måten vi gjør det på har utviklet seg voldsomt de siste årene. Før hadde vi designere, grafikere, typografer og fotografer... – nå trenger vi ikke mer enn en redaktør og et CMS. Eller? Når vi snakker med kundene våre går det gjerne i tekst. Vi er profesjonelle, kortfattede og, ikke minst, SEO-vennlige. Er det lov til å være noe annet en det? Kan vi være morsomme? Triste? Litt på kanten? Eller *må* vi være kjedelige?
  11:30 - 11:40

  Avslutning

  Sponsorer

  Foredragsholdere

  Line Stenseth
  Digitalredaktør, Mills
  Grete Noem
  Fagsjef for digital kommunikasjon, Mills
  Espen Brunborg
  Digital fagleder for design, Redink
  Kathrin Myrvang
  Markedssjef, Redink
  Ludvik Høegh-Krohn
  Partner, OMG
  Marius Karlsen
  Daglig leder/digital rådgiver, Helt Digital
  Lars Are Nedland
  Videorådgiver, Redink
  Thomas Haugersveen
  Videorådgiver, Redink

  Arrangører

  Content-brunsj