Media Business 2020-2024

18.11.2020 07:00 - 23:00
,
Der du er (digitalt)

Om

Velkommen til Media Business 2020-2024! Årets konferanse blir digital og fleksibel. Sett av to timer når som helst på dagen 18. november og få med deg årets viktigste konferanse for medie- og kommunikasjonsindustrien!

Årets konferanse vil naturlig nok handle om hvordan koronakrisen rammer den norske medie- og underholdningsindustrien og hvilke nye trender og brukervaner vi ser som en følge av en de verdens verste pandemier noensinne.

Ekstra stor spenning er det knyttet til årets store og reviderte Outlook-rapport fra PWC, «Pulling the future forward: The entertainment and media industry reconfigures amid recovery».

Til å kommentere utsiktene og prognosene har vi hentet inn et sterkt panel bestående av tre finansdirektører fra Blommenholm Industrier, Omnicom Media Group og Aller Media som også vil gi et lite innblikk i finansdirektørens rolle i et selskap og ikke minst fortelle om hvordan det blir å legge et budsjett på en tid der ingenting lenger er normalt!

I sendingen vil du også møte flere av Nordens ledende selskaper og konsernsjefer som for eksempel Egmonts Steffen Kragh som vil snakke om hvordan Covid-19 har truffet det multinasjonale mediekonsernet og hvilke trender han har sett forsterke seg gjennom krisen. Historien så langt fra mediekonsernene under koronakrisen har vært en tosidig fortelling om et krevende reklamemarked, men samtidig voldsom økning trafikk og seing. 

«Media Business»-konferansen vil som tidligere år også rette seg ikke bare mot medie- og underholdningsindustrien, men også alle som jobber med kommunikasjon, markedsføring og merkevarebygging. Konferansen åpner seg også opp mot bransjer som jobber med og inn mot medieindustrien det være seg juss, bank og finans og det offentlige.

I årets konferanse vil du som seer også få nødvendig og viktig påfyll om andre trender som har blitt forsterket av krisen som for eksempel:

  • Økt mediekonsum – aldri har mediebruken endret seg så dramatisk og ingen nyhetshendelse har noensinne påvirket mediebruken i Norge over så lang tid som koronapandemien.
  • Økt digitalisering – Teams, Zoom, Smittestopp og bestillings-appen Ordr.no er noen av de nye digitale tjenestene som vi har lært oss å kjenne under koronapandemien. Vil de fortsatt leve når vi kommer tilbake til en form for normal?
  • Økt netthandel – Krisen har også bidratt til at vi stadig sjeldnere går i den fysiske butikken og handler desto mer på nett. Bransjeorganisasjonen Virke tror netthandelen her i landet kan komme opp i over 60 milliarder kroner i år, noe som utgjør en økning på 25 prosent.

Legger vi til Amazons Norden-lansering på toppen av koronakrisen får vi det mange vil kalle «en perfekt storm», der resultatet blir at stadig mer av økonomien flytter seg over på digitale plattformer. Men kommer det til å nytte for norske selskaper og slåss mot Amazon? Kommer nettgiganten til Norge og hvor store blir Amazon når de først bestemmer seg for å gå inn i et nytt marked?

Vi får besøk av Boston Consulting Group til å svare på disse spørsmålene samtidig som tidligere Kapital- og Financial Times-journalist og Memo-redaktør og i dag gründer og næringslivskvinne, Kristine Moody, til å fortelle hvordan hun har brukt Amazon-plattformen til å bygge opp en millionbutikk.

Det er niende året på rad Kampanje.com arrangerer denne konferansen som diskuterer og belyser de viktigste trendene i medie- og kommunikasjonsindustrien og utfordringer norske medieselskaper, merkevarer og annonsører møter.

Meld på flere fra din bedrift og få grupperabatt!

  • Er dere tre interesserte? Få 15 prosent rabatt!
  • Er dere fem interesserte? Få 25 prosent rabatt!
  • Er dere 10 interesserte? Få 50 prosent rabatt!
Ved kjøp av tre eller flere billetter, send en epost til event@kampanje.com med deltakter- og faktureringsinformasjon.

Program
Onsdag 18.11.2020

09:00 - 09:05

Velkommen til Media Business! (Merk at sendingen kan ses hele dagen mellom 7:00 og 23:00!)

Knut Kristian Hauger, Ansvarlig redaktør, Kampanje
09:05 - 09:25

"Global Entertainment and Media Outlook 2020-2024"

Eivind Nilsen, Partner/Konsulent, PwC
Øystein Sandvik, Partner, PwC
09:25 - 09:45

Les mer Tre CFO’er om veien ut av koronapandemien, prognoser, budsjettering og finansdirektøren rolle

Anette Nordskog, CFO, Aller Media
Rune Kristiansen, CFO, Omnicom Media Group
Trond Berger, Head of Investment, Blommenholm Industrier
Når alt er usikkert hvordan legger medie- og kommunikasselskapene sine budsjetter for fremtiden? Kampanje har for årets «Media Business»-konferansen satt sammen et finanspanel bestående av tre finansdirektører som kommentere årets økonomiske prognoser for perioden 2020-2024 og snakker om hvordan man som finansdirektører budsjetter på en tid der ingenting er sikkert og pandemien eskalerer verden over. Og hvem og hva skjuler seg egentlig bak den mystiske rollen som finansdirektør?
09:45 - 10:00

Les mer "Grow with the modern consumer"

Steffen Kragh, President & CEO, Egmont
Mediekonsernet Egmont omfatter TV, film, dataspill og print-publishing, men har vokst inn i digital performance marketing og eCommerce. Hør om den vedvarende utviklingen av Egmont.
10:00 - 10:05

Kampanje-redaktøren intervjuer Egmont-sjefen

Knut Kristian Hauger, Ansvarlig redaktør, Kampanje
Steffen Kragh, President & CEO, Egmont
10:05 - 10:15

Les mer "Hva betyr Amazons inntreden for nordisk varehandel?"

Øyvind Torpp, Managing Director og Senior Partner, Boston Consulting Group
Det tar stadig lengre tid for Amazon å bygge posisjon i nye og digitalt utviklede markeder – det er mulig å lykkes i konkurransen med Amazon. Amazon vil treffe nordisk varehandel veldig ulikt - på kort sikt vil sortiment og pris være største utfordring. Nordisk varehandel må dyrke egne fortrinn – og samtidig møte Amazon der de er sterkest.
10:15 - 10:25

Les mer "Suksess med Amazon"

Kristine Moody, Managing Director, Team Magnus Ltd
Kristine Moody forteller hvordan hun har brukt Amazon-plattformen til å bygge opp en millionbutikk.
10:25 - 10:35

Diskusjonspanel: "Amazon – friend or foe?"

10:35 - 10:45

"Det første kullet som aldri vil få et eget plastkort til betaling er allerede født"

Rune Garborg, Administrerende direktør, Vipps
10:45 - 10:55

Les mer "Tut og mediekjør - medienes dekning av koronakrisen"

Svein Tore Bergestuen, Partner, Sannum & Bergestuen
Eva Sannum, Partner, Sannum & Bergestuen
Christian Lyder Marstrander, Daglig leder, Lyder Produksjoner
I en mini live-podkast skal trioen fra Tut & mediekjør snakke om medienes dekning av koronakrisen. De har med seg en fersk analyse gjort i samarbeid med Retriever. Hvilke tema har fått størst oppmerksomhet, hva har ikke fått den plassen det burde? Hør Svein Tore Bergestuen, Eva Sannum og Christian Marstranders vurdering av mediedekningen.

Sponsorer

Foredragsholdere

Christian Lyder Marstrander
Daglig leder, Lyder Produksjoner
Eva Sannum
Partner, Sannum & Bergestuen
Svein Tore Bergestuen
Partner, Sannum & Bergestuen
Rune Garborg
Administrerende direktør, Vipps
Kristine Moody
Managing Director, Team Magnus Ltd
Øyvind Torpp
Managing Director og Senior Partner, Boston Consulting Group
Steffen Kragh
President & CEO, Egmont
Knut Kristian Hauger
Ansvarlig redaktør, Kampanje
Trond Berger
Head of Investment, Blommenholm Industrier
Rune Kristiansen
CFO, Omnicom Media Group
Anette Nordskog
CFO, Aller Media
Øystein Sandvik
Partner, PwC
Eivind Nilsen
Partner/Konsulent, PwC

Arrangører

Media Business 2020-2024