Hva nå? Et vitnesbyrd fra ulike bransjer

17.11.2020 09:00 - 12:00
Program
,
Fysisk på Vika Kino eller digitalt der du er

Om

Nye spilleregler i en ny hverdag for medie- og kommunikasjonsbransjen. Hvilke konsekvenser har kriser på oss og hva kan vi lære av dem? Velkommen til tre halvdagsseminarer i høst om forbrukeratferd, krisekommunikasjon og omstilling!

Kjære bransje, hva nå? Vi har tidligere sett at forbrukeratferden endres underveis i kriser, men hvordan går man tilbake til hverdagen igjen når krisen er ferdig? 17. november får vi besøk av aktører fra ulike bransjer som vil spå hva de varige endringene i deres bransje blir som følge av Covid-19. Vi får høre spennende erfaringer fra blant andre Clas Ohlson, Kolonial.no og Foodora. I tillegg får vi faglig bakgrunn fra Handelshøyskolen BI og viktig innsikt fra FINN.no om endringene i søkemønstre før og etter kriser.

Kampanjeskolen er en seminarserie fra Kampanje, Los & Co, Starcom og Handelshøyskolen BI med tre halvdagsseminarer i september, oktober og november. I år er hovedtemaet for Kampanjeskolen "Nye spilleregler i en ny hverdag for medie- og kommunikasjonsbransjen". 15. september fikk vi innsikt i hvordan forbrukeratferden endres i kriser, 20. oktober ser vi på hvordan du kommuniserer i krisesituasjoner, mens 17. november tar vi en titt på hvilke varige endringer ulike bransjer vil stå overfor.

Doble læringsutbyttet og få 20 prosent rabatt!
Dette er det siste seminaret i Kampanjeskolen-serien "Nye spilleregler i en ny hverdag for medie- og kommunikasjonsbransjen". Les mer om det andre seminaret her:

20. oktober: Slik kommuniserer du i krisesituasjoner.
Her får vi høre fra bedrifter som virkelig har stått i kriser den siste tiden. Har de kommet seg gjennom det? Og hvordan har de fått det til? Les mer om dette seminaret her!

Meld deg på begge seminarene med rabattkode KS2020 eller send en e-post med navn og faktureringsinformasjon til event@kampanje.com for å få pakkepris og 20 prosent rabatt (totalt 2392,- eks. mva for begge seminarene). Gi beskjed om du ønsker å delta fysisk eller digitalt.

Seminaret gjennomføres på Vika Kino. Det vil også være mulig å følge seminaret digitalt dersom man ønsker det. Vi følger til enhver tid de gjeldende regler og bestemmelser fra myndighetene, og endringer kan dermed forekomme. 

Send en epost med deltaker- og faktureringsinformasjon til event@kampanje.com for å melde deg på seminaret. Gi også gjerne beskjed om du ønsker å delta fysisk eller digitalt!

Program
Tirsdag 17.11.2020

08:15 - 09:00

Registrering og lett frokost

09:00 - 09:30

Handelshøyskolen BI

09:30 - 10:00

Hva søkte folk på da og nå ?

Hans Erik Hallheim, Manager - Business Analytics & Reporting, FINN
10:00 - 10:20

Hva gjorde vi under krisen og hvordan ser fremtiden ut?

Mats André Kristiansen, Co-founder og CMO, Kolonial.no
10:20 - 11:50

Pause

10:50 - 11:10

Hvilke varige endringer ser vi i Clas Ohlson som følge av krisa?

Kine Dreyer, Group Brand Manager, Clas Ohlson
11:10 - 11:30

Vitnesbyrd fra retailbransjen

11:30 - 11:50

Les mer Foodora: Fra mat til alt på 30 minutter

12. mars sto Norge på hodet. Restauranter gikk en usikker fremtid i møte og ingenting var som før. Etter den første helgen hvor kundene spiste hamstrede joikaboller og ris, var det på tide å finne frem til en ny normal. Plutselig hadde vi fått et samfunnsansvar. Vi kunne hjelpe restauranter som ellers måtte stenge ned og permittere ansatte, med å holde kjøkkenet i gang. Vi kunne hjelpe mennesker som ikke kunne forlate hjemmet med å få mat levert på døren raskt. Og ikke nok med det, vi kunne også hjelpe våre kunder med leveranse av andre produkter som de trengte hjem innen 30 min.
11:50 - 12:00

Avslutning og oppsummering

Sponsorer

Foredragsholdere

Kine Dreyer
Group Brand Manager, Clas Ohlson
Mats André Kristiansen
Co-founder og CMO, Kolonial.no
Hans Erik Hallheim
Manager - Business Analytics & Reporting, FINN

Arrangører

Hva nå? Et vitnesbyrd fra ulike bransjer