#digitalukeslutt Content Marketing

09.11.2018 14:00 - 15:30
Program
Increo, Pilestredet 17, Oslo

Om

Velkommen til #digitalukeslutt i Oslo!

Som en del av vår digitale reise arrangerer vi #digitalukeslutt ca én gang i måneden. Dette er et uformelt arrangement hvor vi ønsker å samarbeide og dele kompetanse med kunder, venner, samarbeidspartnere, bransjefolk og andre interesserte.

Fredag 9. november kommer Richard Kristoffersen, som er leder i Hegnar Brand Studio, til #digitalukeslutt i Oslo. Richard skal snakke om content marketing, og vise best practice-eksempler på hvordan de jobber med blant andre Finansavisen, Kapital og Hegnar.no. Med sitt arbeid for Grønt Punkt Norge, hvor de har brukt kontekst og tilpasning av innhold til leserne av Kapital, er Hegnar også aktuelle for å ha nådd finalen i beste case i mediekanal på Mediaforums høstkonferanse. Ikke bli overrasket dersom foredraget også leverer noen stikk mot mediebyråenes tilnærming til den raskt voksende annonseformen native advertising.

Ta med deg en kollega eller en venn og kom! Vi holder på i èn-halvannen time og det er selvfølgelig gratis. Det vil bli servert snacks og drikke.

Du finner oss i Pilestredet 17, 0164 Oslo

Program
Fredag 09.11.2018

14:00 - 15:30

Content Marketing

Richard Kristoffersen, Hegnar Brand Studio

Sponsorer

Foredragsholdere

Richard Kristoffersen
, Hegnar Brand Studio

Arrangører

#digitalukeslutt Content Marketing