Om

Content Marketing eller innholdsmarkedsføring har blitt en gjenganger på konferansemarkedet. Det er et faktum at dette temaet dekkes relativt omfattende fra aktører i svært mange leire. Det er vel også et faktum at temaet, som langt fra er så nytt som man noen ganger skulle tro, gjøres noe mer mystisk enn hva det strengt tatt burde vært. Relevant innhold og historiefortelling har jo alltid vært sentralt innen markedsføringen.
At annonsører og markedsførere ønsker å bruke egne flater og kanaler til å fortelle om sine produkter og tjenester er heller ikke spesielt nytt. Det som her er nytt er i stor grad at dagens digitale muligheter gir oss langt flere muligheter. Muligheter man selvsagt skal benytte til eget beste.
En noe mer omdiskutert del av innholdsmarkedsføringen er naturlig nok en del av det som foregår i den etablerte delen av mediebransjen, såkalt native advertising. Her går det en kontinuerlig debatt. Om merking og krav til merking, om utvanning av det redaksjonelle konseptet, om å ta forbrukere og lesere på alvor osv. En helt nødvendig debatt synes vi. De aller fleste annonsører har ingen problemer med at native artikler merkes og seiler selvsagt alltid under eget flagg.
Nok om det. Content marketing er definitivt her for å bli. For oss som markedsførere kompletterer det en ellers ganske svulmende verktøykasse. Det har blitt vanskeligere å nå igjennom. Gamle valg er nettopp gamle valg. I dag og i fremtiden er det ofte nye kombinasjoner og andre kløktige innfallsvinkler som skal til. For mange vil content marketing være et viktig element.

Program
Torsdag 15.02.2018
Dag:

09:00 - 09:30

La det gode møte det onde: Hva kan innholdsmarkedsførere lære fra 3000 år med historiefortelling?

Stian Lyberg
Partner
PR-Operatørene
09:30 - 10:00

KIWI-Case

Christopher Øyen
Seniorkonsulent
Spoon
10:00 - 10:30

Hvordan skape innhold gjennom event og arrangement

Marianne Blindheim Eriksen
Komersiell og kreativ leder
Kjentfolk
10:30 - 10:45

Pause

10:45 - 11:00

Egmont

11:00 - 11:30

Forstår du kua, forstår du alt

Thomas Hellum

NRK
11:30 - 12:00

Accenture

Kent Jordet

Accenture
12:00 - 12:30

Lunsj

12:30 - 13:00

Humor i Content Marketing

Svein Arne Haavik

VG Partnerstudio
13:00 - 13:30

Innholdsproduksjon gjennom produktplassering

Tora Rommetveit

Norsk Filmbyrå
Dag:

Arrangører

Foredragsholdere

Tora Rommetveit

Norsk Filmbyrå
Svein Arne Haavik

VG Partnerstudio
Kent Jordet

Accenture
Thomas Hellum

NRK
Marianne Blindheim Eriksen
Komersiell og kreativ leder
Kjentfolk
Christopher Øyen
Seniorkonsulent
Spoon
Stian Lyberg
Partner
PR-Operatørene

Sponsorer