Etter en anbudsrunde med utvalgte mediebyråer, har Finn.no valgt å inngå samarbeid med Vizeum. Det opplyser rubrikkgiganten om i en pressemelding. Vizeum leverer allerede innsikt og analyse til Finn, men nå utvides samarbeidet til også å omfatte strategi- og medierådgiving, optimalisering og kjøp.

Tidligere har Schibsteds norske rubrikkgigant også samarbeidet med mediebyrået IUM.

Les også: Braathen vant byråkonkurranse

- Finn er på mange måter en drømmekunde for Vizeum. Det er en sterk merkevare i en bransje i rivende utvikling. I tillegg er Finn en innsiktsdrevet organisasjon, hvor digital forretningsutvikling er helt sentralt. Dette er områder Vizeum har satset på og jobbet innenfor i flere år, sier strategisk marketingrådgiver Kine Werenskiold.

Markedsdirektør i Finn, Janne Jacobse, sier selskapet er avhengig av samarbeidspartnere som forstår Finns «forretningsmessige utfordringer og evner å finne løsninger for vekst».

- Vizeums tilnærming er analytisk, samtidig som de snur seg raskt og løser de daglige utfordringene på en glitrende måte. Deres kompetansesammensetning gjør at vi har stor tro på at samarbeidet raskt vil bli fruktbart, sier markedsdirektør i Finn, Janne Jacobsen.