I september døper det Bonnier- og Telenor-eide betal-tv-selskapet C More Entertainment om sine tv-kanaler. Det som i dag heter Canal+, vil fra og med 4. september gå under navnet C More.

I en pressemelding heter det at C More vil tilby et bredere tilbud av familieinnhold, sport og dokumentarer. I tillegg gjøres alt innholdet tilgjengelig på pc, mediebrett og mobil.

- C More vil med vår nye merkevare tilby vårt innhold på en vesentlig mer leken og fleksibel måte enn tidligere. Vi utvider vårt tilbud med mer familieinnhold, sport og dokumentarer, og alt gjøres tilgjengelig for våre seere på tv, pc, mediebrett og mobil. Vi er med vår nye nordiske merkevarestruktur i stand til å levere vårt kvalitetsinnhold på en enkel og personlig måte slik at våre kunder skal få en best mulig opplevelse av C More, sier Steinar Brændeland, landssjef for C More Entertainment Norge, i en pressemelding.

Navnet Canal+ henger igjen fra betal-tv-selskapets tidligere franske eier med samme navn.