LudensGruppen har siden 2020 vært eid av Media Bergen. Nå integreres byrået inn i konsernets byråsatsing Apriil. I den forbindelse får LudensGruppen også det nye navnet Apriil Digital Oslo.

- Med Apriil Digital Oslo styrker vi oss innenfor teknologi generelt, og digital markedsføring, innhold og systemutvikling spesielt. Teknologi er et viktig satsingsområde for Apriil i både Oslo, Bergen og Stavanger, sier Erik Samsonsen, administrerende direktør i Apriil.

Det er med andre ord ingen transaksjoner i forbindelse med endringen og dette medfører heller ingen strategiendring for byrået ifølge Samsonsen.

- Dette blir «business as usual». Vi har lenge tenkt på å styrke oss på teknologiområdet og Oslo-miljøet, så dette er et ledd i en videre satsing, sier han til Kampanje.

Apriil Digital Oslo teller 12 ansatte som utvikler nettsider, nettbutikker, CRM og e-læring. Fjorårets omsetning var på 27 millioner kroner. 

- Vi leverer et fullverdig digitalt økosystem til våre kunder. Som del av Apriil kan vi tilby enda flere tjenester, som for eksempel high-end design og et bredere spekter av kommunikasjonstjenester, sier Line Fauchald, daglig leder i Apriil Digital Oslo.

Apriil består nå av 130 medarbeidere i Bergen, Oslo og Stavanger. 

Les også: Ludens kjøpes opp av Media Bergen: - Et større miljø gjør oss bedre rustet