Teamet, som fyller ett år i april, har allerede hatt suksess med blant annet Epica-sølv og gull i årets Gullblyant. Nå melder de overgang fra McCann til Kitchen.

- Etter snart ti år i McCann gleder jeg meg stort til å begynne i Kitchen, forteller Kjetill Nybø.

- De satser stort på både unge og erfarende krefter og er i god medvind om dagen. Vi skal jobbe med noen av bransjens mest spennende kunder og store utfordringer ligger i kø og venter på oss.

Hallvard Fjeldbraaten har ikke like lang fartstid i bransjen som makkeren, men han vet derimot kanskje enda bedre hva han går til.

- Det har vært et fint år i McCann. Særlig siden jeg møtte drømmemannen som jeg nå flytter sammen med videre, sier Hallvard.

- Dessuten er jeg jo en tidligere Leo Burnetter og lærte meg faktisk å krabbe av Haakon, Bendik, Rune og co før Mark Tutssel (Global Creative Director Leo Burnett red. anm.) og Energy Pool i Chicago ga meg bein å stå på. Så selv om jeg kommer til å savne gode kollegaer i McCann, så føles det litt som å komme sulten hjem etter en fantastisk reise.

Haakon Dahl er godt fornøyd med sitt nye team.

- Hallvard har vi vært på jakt etter lenge. Det gikk gjetord om han når han var i Energy Pool i Chicago. Da han teamet opp med Kjetill ble vi først skuffet over at han ikke valgte oss, men er nå desto blidere over at både Hallvard og ikke minst Kjetill har takket ja til Kitchen. De er et team vi forventer oss mye av.