Fjorårets storvinnere i Gulltaggen ble Anorak for jobben de gjorde for kunden Kaizers Orchestra. Anorak tok med seg hele fem priser hjem fra Gulltaggen deriblant «Beste kommunikasjonsstrategi», «Beste kampanje stor», «Nordic Challenge», «Folkets Pris» og den gjeveste prisen av dem alle; «Årets Gulltagg».

Neste uke er det klart for en ny Gulltaggen, en Gulltagge som har gjennomgått store forandringer, noe som påvirker både kategoriene og prisstrukturen i årets konkurranse. Nytt av året er blant annet at shortlist erstatter tidligere sølv, bronse og diplom.

- Det er blitt gjort store grep for at Gulltaggen 2012 skal kunne forsterke sin posisjon som en av de viktigste arenaene for inspirasjon, diskusjon og oppmerksomhet rundt det som utvikles av kommunikasjon i Norge, forteller Mona Jensen, årets Jurygeneral i Gulltaggen Award.

Her ser du listen over alle de nominerte til årets Gulltaggen.