Tidligere bærekraftssjef i nettbutikken Oda, Louise Fuchs, går inn som partner, styreleder og bærekraftsansvarlig i profilbyrået Team Tomorrow. Team Tomorrow ble starte opp i februar i fjor av gründerne Hanne-Lene Dahlgren og Nikolai Kaatorp Mathisen.

Målet til trioen er å sette fart på den grønne omstillingen «gjennom å starte en rekke bærekraftige selskap» og noe av det som ligger i planene er å starte opp morsselskapet Holding Tomorrow som skal være springbrettet til nye oppstartsselskaper.

- Markedet har vist oss at det er stort behov for hjelp til bærekraftsstrategi, forretningsutvikling, posisjonering og kommunikasjon på tvers av bransjer og sektorer. Vi ønsker å være en positiv kraft som påvirker og bistår til å sette fart på det grønne skiftet, sier Dahlgren som går inn som daglig leder og styreleder i selskapet.

Les også: Vegetarprofil samler influencere og starter grønt byrå – tidligere Brandpeople-topp blir sjef og partner

Starter nytt konsulentselskap
I tillegg er det planlagt oppstart av datterselskapene Tomorrow Works, et konsulentselskap, og forlaget Stories of Tomorrow. Det er konsulentselskapet Tomorrow Works som blir den største satsningen i år.

- Dette tikker alle bokser for meg. Jeg lette etter en måte å få enda mer fart på bærekraftsomstillingen på. Her bygger vi noe helt nytt og har store muligheter for å sette fotspor - både inn mot forbrukere og ut mot bedrifter og merkevarer. Det er lettere å få fart når du selv kan rulle ballen, sier Louise Fuchs som blir styreleder i Team Tomorrow og bærekraftsansvarlig

Fuchs har tidligere foruten erfaringen som global bærekraftsdirektør i Oda vært administrerende direktør i United Influencers International og kommunikasjonsdirektør i Schibsted.

Les også: Louise Fuchs slutter i Oda: - Utrolig stolt og takknemlig

Nærmer seg ti mill.
Influencerbyrået eller profilbyrået som de selv kaller seg ble startet av Hanne-Lene Dahlgren og Nikolai Kaatorp Mathisen i februar i fjor. Etter ti måneders drift er omsetningen allerede på rundt ni millioner kroner. Daglig leder i Team Tomorrow, Nikolai Kaatorp Mathisen, sier de allerede har 21 profiler i stallen og opplever stor etterspørsel i markedet.

- Det er viktig for oss å vokse riktig, og derfor helt nødvendig for oss å takke nei når ikke kundens ønsker samsvarer med våre standarder innen bærekraft, sier han.

Han sier byrået allerede har takket nei til oppdrag verdt snaue fem millioner kroner.

- Vi har ikke alle svarene, og det handler ikke om at vi er perfekte forbrukere i Team Tomorrow. Men, vi ser at det ligger en enorm makt og positiv påvirkning i det å bruke stemmen til å formidle, og lete etter de gode svarene som bidrar til en planet mer i balanse, sier Nikolai Kaatorp Mathisen.

Team Tomorrow er bygget uten drahjelp fra eksterne investorer. 

Les også: Influencerbyrå dobler staben og takker nei til million-oppdrag: - Ikke alle har grønt nok mel i posen