Leah Isadora Behn (16) har inngått en eksklusiv avtale med influenser- og contentbyrået Kontent. Den ferske vinneren av «Årets influenser» innen skjønnhet på høstens Vixen Awards blir kollega med profiler som Emma Ellingen og Anniken Jørgensen.

- Sammen med Leahs øvrige støtteapparat skal vi ivareta den kommersielle virksomheten i Leahs kanaler, samt bistå som managementfunksjon på andre satsingsområder, sier byråsjef Stian Johansen.

Les også: Leah Isadora Behn er årets skjønnhets-influencer

Merkevaresjef Susanne Kjellhov beskriver Behn som et «stjerneskudd» og trekker frem Vixen-tittelen.

- Hun har opparbeidet seg en svært engasjert følgerskare og snakker til den unge målgruppen på deres premisser, fullstendig uanstrengt, legger merkevaresjefen til.

- Vi skal sørge for gode arbeidsforhold for Leah og ivareta hennes interesser slik at hun kan bygge videre på sin allerede sterke posisjon som beauty-influenser, fortsetter hun.

Satser på TikTok
I tillegg blir Behn en viktig del av TikTok-satsingen hos Kontent. Johansen forteller at de har sikret seg en liten gruppe profiler som har utmerket seg på plattformen.

- Sammen med dem skal vi bygge en egen TikTok-avdeling innenfor Kontent sine etablerte former, hvor vi som byrå parallelt bygger opp kompetansen vår rundt plattformen og mulighetsrommet som eksisterer der for våre kunder, avslutter han.

De øvrige profilene som er en del av satsingen vil lanseres fremover.