Det er ingen tvil om at det lille byrået Herman Mueller Stormyr startet sammen med Christian Bernt og Andreas Borgen i 2014 ikke lenger er lite. We Are Live (WAL) erobret byråbransjen for alvor i 2015 med kaffe-stuntet for Coop på Grünerløkka, og har siden hatt en eventyrlig vekst i både omsetning, ansatte og kunder.

Samtidig som Mueller Stormyr nå tar med seg gjengen til nye og større lokaler på Skøyen, utvider han staben med enda fem nye ansatte.

- Det er mye spennende som skjer om dagen, både med tanke på ansatte, kunder og nye lokaler. Vi har et økende fokus på design og ser også at det er en stadig større etterspørsel etter film som kan produseres raskt og godt, og at den kompetansen er verdifull å ha på huset, sier Mueller Stormyr.

Satser på design
Marte Langfjæran
hentes fra McCann der hun har jobbet som grafisk designer, og er klar i ny stilling som lead designer i WAL. Her har hun fått ansvaret for designerne og skal jobbe med å løfte det visuelle i hele byrået.

- WAL er et ungt byrå med store ambisjoner, og det trigget meg veldig. Dette kombinert med muligheten til å vokse og utvikle meg både som fagperson og som menneske, var avgjørende. Nå gleder jeg meg til å fortsette og utvikle designmiljøpet her slik at vi raskt kan være i spydspissen også på den visuelle biten av leveransene våre, sier Langfjæran til Kampanje.

Petter Elstein Knutsen ansatt som innholdsprodusent. Han har tidligere jobbet med film og innhold hos blant annet NRK P3 og United Screens.  

Les også: Veksten fortsetter: - Vi begynner å bli noe mer enn sjappa på hjørnet

- En revitalisering av hele byrået
Det er også rekruttert to nye prosjektledere. Elisabeth Austheim kommer fra SMFB og Karoline Bakke har tidligere jobbet som koordinator i WAL. I tillegg får byrået tilbake Even Moe Sognar, som har hatt et kort opphold i rekrutteringsbransjen og Christiania Personell.

- Nye folk og nye lokaler gir en revitalisering til hele byrået. Det nye lokalet er designet etter våre behov, helt fra scratch, så da har vi et lokale der det er tilrettelagt for samarbeid på tvers av avdelinger og fagdisipliner. Nå gleder vi oss til å invitere til innflytningsfest og sniklesing utover høsten, så får vi håper det blir like suksess som sist, da 28 stykker gikk fra festen med nyspekka tatovering fra en tatovør vi leide inn til anledningen, sier Mueller Stormyr.

Nylig ble det kjent at WAL har sikret seg en rammeavtale med Tine, en av Norges største annonsører. We Are Live omsatte for 68,8 millioner kroner i fjor, og teller nå 25 ansatte.

Les også: Tine henter nytt reklamebyrå - We Are Live får jobben