+

Norges beste kundeopplevelser - oppskriften på suksess

24.09.2019 08:15 - 12:00
Program
Vika Kino, Ruseløkkveien 14, Oslo

Om

Innovative og smarte selskaper skaper kundeopplevelser som løfter forbrukernes forventninger til nye høyder. Det skaper utfordringer på tvers av alle bransjer. For å holde seg relevant, styrke merkevaren og være i førersetet handler det i stadig større grad om å levere fremragende kundeopplevelser.

Men hva skal til for å lykkes?

KPMG gjennomfører en omfattende undersøkelse hvor norske forbrukere deler sine kundeopplevelser hos mer enn 150 kjente merkevarer. Den gir unik innsikt i driverne bak kundeopplevelsen, hva som former norske forbrukeres forventninger og DNA'et til selskapene og merkevarene som lykkes aller best.

På dette halvdagsseminaret deler ledende norske selskaper sin suksessoppskrift, du får en sniktitt på fremtiden, samt praktiske råd og innsikt i hva som skal til for å skape en merkevareopplevelse hvor kundeinnsikt, personalisering og digital innovasjon, problemløsning og integritet er sentrale elementer.

Programmet er interessant både for deg som jobber med kundeopplevelser, kundeservice, merkevare, markedsføring, digitalisering og forretningsutvikling.

Spørsmål? Send en e-post til event@kampanje.com.

Program
Tirsdag 24.09.2019

08:15 - 09:00

Frokost og registrering

09:00 - 09:20

Les mer Morgendagens vinnere er drevet av– "Customer Obsession"

Ann-Kristin Hansen, Daglig leder, AntiDiffer
For å vinne kampen om kundene og (for)bli en markedsleder i et landskap preget av teknologidrevet disrupsjon, må fokuset på kunden gjennomsyre alle deler av virksomheten. Konkurransen om markedsandelene handler i stadig større grad om å skape fremragende kundeopplevelser hvor det å begeistre, behage og pleie kunden er de ansattes største drivkraft.
09:20 - 09:55

Les mer Slik vinner du kundenes hjerter (og lommebok)

Yngve Fjell, Direktør for kundeopplevelse, KPMG
Gjennom ni år med forskning og mer enn to millioner forbrukere som har evaluert over 2500 merkevarer i 20 markeder, har KPMG bygget unik kompetanse og kunnskap om hva som skal til for å skape de aller beste kundeopplevelsene. Yngve deler høydepunktene fra årets norske kartlegging og presenterer listen over merkevarer som er best på kundeopplevelse.
09:55 - 10:15

Pause

10:15 - 10:35

Les mer Vinmonopolet: Norgesmester i kundeopplevelse 2019

Vinmonopolet stakk av med seieren i undersøkelsen og er Norgesmester i kundeopplevelse 2019. Daglig leder Elisabeth Hunter presenterer oppskriften deres.
10:35 - 10:55

Les mer Vipps: Andre plass i undersøkelsen

Tonje Foss Kløve fra Vipps presenterer deres kundeopplevelsestrategi som handler om å gjøre ting enkelt.
10:55 - 11:15

Les mer Zalando: Tredje plass i undersøkelsen

David Hejgaard fra Zalando snakker om hvordan de fokuserer på kundene med foredraget "Keeping up with the customer".
11:15 - 11:35

Les mer Radisson: Åttende plass i undersøkelsen

Ronald Smithjes fra Radisson Hospitality Group deler hvordan de strever etter å være "the company of choice for guests, owners, investors and employees" med mantraet "Yes I Can!".
11:35 - 11:55

Les mer Menneske eller maskin?

Tom Einar Nyberg, Director og leder, KPMG Lighthouse
Data og analyse, automasjon og kunstig intelligens gir enorme muligheter når det kommer til tilpassede, personaliserte og automatiserte kundeløsninger. Samtidig som digitalisering og ny teknologi revolusjoner bransjer, blir empati, forståelse og menneskelig kontakt en enda viktigere ingrediens i kundeopplevelsen. Menneske og maskin må jobbe sammen i en symbiose, men hvordan?
11:55 - 12:00

Takk for i dag

Sponsorer

Foredragsholdere

Tom Einar Nyberg
Director og leder, KPMG Lighthouse
Yngve Fjell
Direktør for kundeopplevelse, KPMG
Ann-Kristin Hansen
Daglig leder, AntiDiffer

Arrangører

Norges beste kundeopplevelser - oppskriften på suksess