I juni kunne Kampanje fortelle at Rune Indrøy hadde sagt opp sin stilling i TV 2, hvor han i flere år var en profilert kommunikasjonsdirektør.

Nå er Indrøy på vei til ny jobb. Han er ansatt ved Universitetet i Bergen (UiB), hvor han får i oppgave å utvikle universitetets myndighetskontakt. Indrøy blir seniorrådgiver og skal rapportere direkte til universitetsledelsen.

- Vi har ønsket oss en person med et stort profesjonelt nettverk, innsikt i politiske prosesser regionalt og nasjonalt, samt dokumenterte resultater fra arbeid med myndigheter. Rune Indrøy er den rette personen for denne stillingen, sier rektor ved UiB, Dag Rune Olsen, i en pressemelding.

Les også: Indrøy slutter i TV 2

Olsen forteller at Indrøy vil få et særlig ansvar for å utvikle universitetets myndighetskontakt i nær dialog med universitetsledelsen og Kommunikasjonsavdelingen.

- Han har god innsikt i universitetets spesielle samfunnsrolle, forteller Olsen.

- Jeg gleder meg virkelig til å gå løs på dette arbeidet. UiB har en offensiv ledelse, med store ambisjoner for institusjonen. Den nye strategiplanen vil være retningsgivende for mitt virke, sier Rune Indrøy.

- Jeg skal gjøre mitt beste for å videreutvikle UiBs posisjon overfor myndigheter, næringsliv, organsiasjoner og samfunnet for øvrig, legger han til.

Rune Indrøy har sammenliknende politikk grunnfag og historie grunnfag fra UiB. Han har de siste 23 årene vært ansatt i TV 2, 22 av disse årene i ulike redaksjonelle og administrative lederstillinger. De siste 18 årene har han vært medlem av toppledergruppen i TV 2. Siden 1997 har han blant annet hatt ansvaret for myndighetskontakt og kommunikasjon. Indrøy var konserndirektør i TV 2 i perioden 2000 - 2008. Han har også erfaring som journalist og redaksjonssjef fra TV 2,  Aftenposten, Bergens Tidende og ulike lokalaviser.