Artikkelen er oppdatert etter at en av deltagerne trakk seg.

Under TV 2s høstlansering ble det klart at Marna Haugen Burøe, kjent som «Komikerfrue», erstatter Anna Rasmussen, som trakk seg i helgen.

Øvrige deltakere i år er tidligere Idol-deltaker Jorun Stiansen, Skam-skuespilleren Cengiz Al, som spiller Yousef, radioprofil Geir Schau, den tidligere snowboardkjøreren Helene Olafsen, den tidligere Paradise Hotel-deltakeren Grunde Myhrer, tv-profil Hedda Kise, kjendis-stylist Erlend Elias, tidligere vinner av «Hele Norge baker», Ida Gran-Jansen, den tidligere politikeren Trude Drevland og tidligere hockeyspiller Erik Follestad. Også den tidligere «Skal vi danse»-programlederen Tommy Steine er deltaker i årets sesong.

- Vi er veldig stolte av årets «Skal vi danse»-cast. Dette er markante personligheter som folk flest kjenner fra før, og kommer til å bli enda bedre kjent med gjennom deres utfordringer på og utenfor parketten i høst.Med deltakere som Norges største blogger, Anna Rasmussen, «Skam»-stjernen Cengiz Al, Bergens mest markante politiker, Trude Drevland og den folkekjære komikeren Tommy Steine, er dette en cast med stor bredde og sterk appell. Gjengen har allerede masse energi og danseglede, og vi gleder oss til å se dette utspille seg på dansegulvet i hele høst, og startskuddet går allerede 2. september, forteller programdirektør Jarle Nakken i TV 2 i en melding fra kanalen.

Siden 2006 har TV 2 sendt programmet «Skal vi danse» - konkurransen der kjendiser konkurrerer på dansegulvet. 

I fjor høst var det den tidligere «Farmen»-vinneren - Eilev Bjerkerud - som gikk av med seieren. Hele 692.000 nordmenn så finalen på TV 2.

Les også: «Skal vi danse» tangerte fjorårets finale

Årets sesong har premiere 2. september, og ledes av Katrine Moholt og Anders Hoff.