Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim, bedre kjent som «Radioresepsjonen» har gjort stor suksess med sitt radioprogram på P3, og nå senere på P13. Like stor suksess fikk de ikke da de forsøkte å flytte formatet over til tv-skjermen i 2010. «Radioresepsjonen på tv» hadde et snitt på rundt 170.000 seere på 14 episoder, og tv-programmet ble lagt i skuffen etter første sesong.

Nå kan det gå mot tv-comeback for gutta. Det bekrefter NRKs humorsjef Christina Resar overfor Kampanje.

- Vi har i hvert fall laget en pilot som var veldig vellykket, så håper vi at det blir en tv-serie, men det er ikke spikret ennå. Det er en kabal som skal legges med tv og radio side om side, men det er noe vi ofte gjør, sier Resar.

«Radioresepsjonen på tv» var produsert av NRK selv, men den nye piloten er en samproduksjon mellom NRK og Feelgood, som også står bak tv-serier som «Neste sommer», «Brille» og «Thomas Giertsen: Helt perfekt».

Piloten ble spilt inn på Litteraturhuset 10. mars. Ifølge Resar er det ikke snakk om «Radioresepsjonen» slik lytterne kjenner det, eller slik seerne husker det fra sist trioen gjorde tv sammen. Resar vil ikke avsløre hvordan programmet skiller seg fra Radioresepsjonen.

- Vi får se, det vi ha laget er en førstepilot, men det blir et studioprogram.

Etter planen skal det nye tv-programmet på lufta først neste år. Samtidig skal «Radioresepsjonen» fortsette på radio med en ny sesong i høst.

- Det er i det halvåret der de ikke er på radio at vi kan gjøre andre ting. Vi har jo hatt Bjarte i «Underholdningsavdelingen», Tore i «Side om side» og Steinar i «Lilyhammer». De driver med mange prosjekter samtidig.