Tidligere markedsdirektør i Aftenposten og Eniro, Espen Grimmert, er ansatt i Synlighet. Grimmert er en av 10 nye medarbeidere som er ansatt i byrået i sommer.

De to siste årene har Espen Grimmert drevet kurs- og rådgivningsselskapet Klokere.no. Giftemålet mellom Klokere.no og Synlighet kommer etter et samboerskap hvor Grimmert har leid kontorplass hos Synlighet.

– Jeg har hatt Espen Grimmert på nabokontoret i et år, derfor har jeg et sjeldent godt grunnlag for denne ansettelsen, forteller administrerende direktør Torbjørn Hansen i Synlighet.

- Synlighet er det desidert mest spennende stedet jeg kan være i Bergen. Her har vi et veldig godt faglig miljø, en spennende og voksende kundeliste og gode relasjoner til Google og Facebook, jeg gleder meg stort sier Espen Grimmert.

Synlighets omsetning har vokst fra 41 millioner i 2009 til 71 millioner i 2011. Selskapet gikk med 822.000 kroner i pluss i fjor, mot 600.000 året før.

Den sterke omsetningsveksten fortsetter ifølge byrået inn i 2012 og vil forsterkes ytterligere med de 10 nyansettelsene.

I tillegg til Grimmert har Synlighet ansatt flere prosjektledere, selgere, utviklere og en administrasjonssjef.