Baksaas, som har ledet Telenor-konsernet siden 2002, kommer til Den Store Annonsørdagen (DSAD) for å fortelle om hvordan telegiganten jobber med omdømmebygging og corporate branding.

- Baksaas sin deltakelse er i tråd med vår ambisjon om å hente de største foredragsholderne nasjonalt og internasjonalt og med dette tilby et fagprogram som holder en høy internasjonal klasse, sier administrerende direktør i Annonsørforeningen Jan Morten Drange i en pressemelding.

- Sett i lys av Telenors brede internasjonale satsning og suksess under Baksaas er dette en foredragsholder som helt klart vil tilføre programmet en ny dimensjon. Kombinasjonen av et norsk bakteppe og internasjonal suksess burde være interessant for alle norske virksomheter, sier Drange.

Fra tidligere er det klart at Coca Cola-topp Jonathan Mildenhall, internasjonal effektguru Peter Field og engasjementsekspert Clive Humby er klar for konferansen 16. oktober.