Eniro, selskapet bak Gule Sider, har valgt det svenske reklamebyrået Forsman & Bodenfors som nytt nordisk hovedbyrå. Byrået leder en nordisk konstellasjon, representert i Norge ved Los&Co.

- Med reklamebyrå på plass går vi nå i gang med iverksette Eniros nye, gjennomgripende merkevarestrategi, forteller Unni Strømstad, Nordic Marketing Manager i Eniro i en pressemelding.

Eniro har denne våren utviklet en ny merkevarestrategi og omorganisert seg til en felles nordisk kommunikasjonsenhet. Som en del av denne prosessen har man også valgt nytt reklamebyrå. Eniro Norges mangeårige samarbeid med McCann er dermed avsluttet.

- Vi har gjort et grundig arbeid for å finne riktig samarbeidspartner, og mener vi har funnet det i Forsman & Bodenfors. Selskapet er valgt på bakgrunn av strategisk kompetanse, forretningsforståelse, digital kompetanse, forståelse for en bransje i sterk forandring og forståelse for nordisk, koordinert arbeid, sier Strømstad.

Forsman & Bodenfors' norske partner Los&Co skal bistå Eniro med å skape nasjonal markedsføring, parallelt med den fellesnordiske kommunikasjonen, i tett samarbeid med Eniro og Forsman & Bodenfors.

- Los&Co har hatt en spennende utvikling de siste årene og har etablert seg som et av de viktigste byråene, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Eniro Norge, Benedicte Kjøde.

- Eniro er Nordens største aktør innen søkemotorer og opplysningstjenester, med kjente merkevarer som Gule Sider, Kvasir og 1880, tjenester vi gleder oss til å jobbe med. For Los&Co, som driver med kommersialisering av ideer, er dette et veldig spennende samarbeid. Vi går til jobben med ydmykhet og stolthet, sier daglig leder I Los&Co, Jan Christian Fosseidbråten.