I dag ble det kjent at toppsjefen i Aegis Media Norge, Helge Onsum, takker for seg som administrerende direktør etter 25 år i mediebyrågrupperingen. Det skjer samtidig med at styreleder i Aegis Media Norge, Henrik Jensen, i samarbeid med avtroppende direktør Helge Onsum har funnet den som skal ta over styringen av selskapet som eier og driver de fem selskapene; Carat, Vizeum, Dist, iProspect og Isobar.

- Vi er veldig glade for at Paal Fure takket ja til å ta over stafettpinnen etter Helge Onsum. Paal er en klok leder og et faglig fyrtårn som har skapt meget gode resultater i sine syv år i konsernet, sier leder i Aegis Media Nordic, Henrik Jensen.

Paal Fure har vært innom flere Aegis-byråer i sine år i selskapet både som sjef for mediebyrået Vizeum og som sjef i nysatsingen Isobar. Fure spilte også en vesentlig rolle i restruktureringen og videreutviklingen av iProspect gjennom oppkjøpet av Qualitè Search Marketing.

- Nå sist har han lansert Isobar i Norge som etter et års tid nå er blant Norges ledende byråer. Han kjenner alle våre forretningsområder og er en respektert person innen vårt globale nettverk. Paal har jobbet tett med Helge i flere år og kjenner konsernets virksomhet meget godt. Vi kunne ikke hatt en bedre kandidat til å ta over nå, fortsetter Jensen.

Aegis Media i Norge består av mediebyråene Vizeum og Carat, kommunikasjonsbyråene Dist og isobar samt søkeordsmarkedsføringsbyrået iProspect. Byrågruppen har de senere årene ligget på en medieomsetning på noe over to milliarder, en byråomsetning på rundt 200 millioner og et resultat før konsernbidrag til eierne på mellom 40 og 50 millioner.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på mange og viktige oppgaver i det som vel må sies å være vår bransjes mest spennende jobb. Aegis Media er et konsern med fem sterke og gode byråer som hver for seg presterer på et meget høyt niva. Markedet for «marketing» og kommunikasjonstjenester er i en brytningstid og medielandskapet er i en grunnleggende endring. Det stiller høye krav til oss.- og det motiveres jeg av, sier Paal Fure selv.

Fure tar over i løpet av kort tid. Helge Onsum takker nemlig for seg før påske. Fure kommer i fremtiden til å inngå i den nordiske ledergruppen i Aegis Media som viseadministrerende direktør.

- Alle som kjenner meg vet at jeg drives av utfordringer, høyt faglig nivå – og flinke, ansvarsfulle mennesker. Det er det en sterk kultur for innen Aegis Media. Derfor gleder jeg meg til å gå på jobb hver eneste dag, sier den nye Aegis-toppen.