SpareBank 1 Utvikling styrker laget med flere interne designere. Med seg på laget har de Camilla Tuft Grov, som kommer fra stillingen som UX-designer i Dekode. Også Karoline Leong Hansen er på plass. Hun har erfaring som grafisk designer hos Finn.no, og kommer nå fra stillingen som Content Designer hos Gyldendal. Mari Knudsen er den tredje nyansatte. Hun har jobbet som interaksjonsdesigner hos VY og har i tillegg erfaring fra Direktoratet for Økonomistyring.

- Over hele landet brukes våre produkter og tjenester som viktige bidrag for folk, bedrifter og organisasjoner i hverdagen deres, sier Christian Brandt, leder for Design i Sparebank 1 Utvikling.

- Vi heier på kundene våre og jobber for å forenkle hverdagsøkonomien til nettopp vanlige folk og bedrifter. Og for å få til det må vi skape løsninger som er tilpasset kundens behov, på deres premisser, fortsetter han.

Brandt forteller også at de er glade for å få inn flere interne designere som jobber for å skape «de beste brukeropplevelsene på tvers av kanaler og løsninger».