Konsulentselskapet Caulis ansetter tre konsulenter, og teller med det syv ansatte. De tre nye konsulentene er Kaspar Strømnes, Nicole Meyer og Tina Wangensteen-Haugen.
 
- Vi er i sterk vekst og får stadig være med på nye, spennende kundeprosjekter, så vi er ekstremt glade for å kunne styrke laget med så dyktige kollegaer som Kaspar, Nicole og Tina, sier daglig leder i Caulis, Rikke Etholm-Idsøe.

Caulis oppstod da de tidligere mediebyråtoppene Thomas Straw og Bjarte Humborstad, som de siste årene jobbet med å utvikle nye annonsestrategier for kunder som Norgesgruppen og TV 2, tok med seg denne satsingen fra Oslo Technology Consulting og dannet et nytt byrå.
 
Kaspar Strømnes kommer fra jobben som ansvarlig for søk i IF. Han har tidligere vært Marketing Manager med vekt på søkemotoroptimalisering i Zalando, og teamleder forsøk og webanalyse i Resolution Media/Omnicom Media Group.
 
- Jeg trives når jeg kan formidle mulighetene i digitaleverktøy og bidra til at man ser helheten i en organisasjons aktiviteter, både online og offline. At Caulis vil jobbe for å styrke kundenes in-house team er noe som sterkt appellerer til mine egne refleksjoner og filosofi. Dette var rett og slett en for spennendemulighet til å takke nei, forteller Strømnes.
 
Nicole Meyer har studert markedsføring og salgsledelse, i tillegg til digital mediedesign, hvor hun har opparbeidet seg kunnskap om bruk av informasjonsteknologi innenformediefeltet.
 
– Dette er et felt som har mye variasjon og som stadig er i utvikling, noe jeg synes er veldig spennende og ikke minst gøy. Det var derfor jeg falt for Caulis; jeg opplevde det som en bedrift som var fremtidsrettet og drevet av nytenkning, forteller Meyer.
 
Tina Wangensteen-Haugen kommer fra stillingen som ad operations manager fra søsterselskapet Hensikt og skal jobbe med strategi og kampanjer i sosiale og digitale medier og kunderådgivning.
 
– Jeg ser frem til å komme enda tettere på kunderog dele kunnskap jeg har, samt fortsette å jobbe med noen av de fremste innen digital markedsføring, sier Wangensteen-Haugen.