Design- og teknologiselskapet Unfold, som nylig ble en del av The North Alliance, henter inn flere nye ansatte. Daglig leder, partner og grunnlegger, Egil Stene-Johansen, sier byrået det siste året har «styrket posisjonen som et tverrfaglig miljø».

- Det at vi alltid jobber i team sammensatt av ulike spesialister, og styrer unna enkeltvis utleie av ressurser, opplever vi er med på å tiltrekke seg de flinkeste folka, sier Stene-Johansen.

De fire nye er Greg Lusk, Hannes Waller, Jan Kristian Haavi og Victoria Karlsson starter alle opp i Unfold. Lusk har åtte år som partner i JCP bak seg, hvor han jobbet med events, reklame, innhold og PR for flere av selskapets kunder. Denne erfaringen tok han med seg inn i arbeidet med å starte opp og lede Liveforce, en digital plattform for organisering av frilansere i eventbransjen.

- Jeg ser frem til å ta med meg alt jeg har lært i oppstarten av Liveforce inn i arbeidet med å utvikle nye spennende tjenester og produkter i Unfold. Som gründer er man involvert i alt fra produktstrategi, finansiering, testing, utvikling, salg og markedsføring, og på akkurat samme måte opplever jeg at Unfold ønsker å jobbe med alle deler av verdikjeden for å bygge digitale produkter, sier Lusk, som har stillingen product lead i Unfold.

Fra tog til fly(r)
Waller er frontend-utvikler med mange års erfaring fra Bekk, hvor han blant annet jobbet med utvikling av Vy-appen og var fagleder for React Native. I Unfold har han hoppet rett inn i utviklingen av bookingløsning og nettsider for det nye, norske flyselskapet Flyr.

- Unfold er et sted hvor jeg kan få plass og ta ansvar i et lite, men knallsterkt fagmiljø. Jeg gleder meg til å jobbe videre med utviklingen av en stadig enklere flyreise for Flyr, og skape mange andre gode brukeropplevelser sammen med gjengen som jobber her, sier Waller.

Les også: Unfold suser videre med Flyr som ny kunde: - Vi har hatt en flying start inn i 2021

Henter fra Try Apt
Haavi og Karlsson er begge seniordesignere med lang fartstid i Try Apt, hvor de har jobbet med kunder som Equinor, DNB, Forsvaret og Bama. De starter opp i Unfold som et designteam og vil være involvert i flere merkevare- og produktutviklingsløp.

- Som designerne liker vi å jobbe i krysningspunktet mellom design og teknologi, med mål om å skape sterke merkevarer som er tett knyttet opp til produkt. Akkurat det har Unfold vist at de er flinke til, og vi ser frem til å være med å gjøre dette enda mer og enda bedre i tiden fremover, sier Haavi.

 - Vi har jobbet som et team de siste årene, og opplevd at arbeidsprosessen da både blir mer kreativ, effektiv, og ikke minst gøy! Det blir spennende å kombinere vår bakgrunn og erfaring med nye arbeidsoppgaver og kolleger i Unfold, sier Karlsson.