I løpet av fem episoder får seerne bli med seks personer som ønsker å forbedre hverdagsrutinene sine gjennom dokumentarserien «Andre boller». Strenge dietter og treningsregimer er lagt til side, for å heller løfte frem små, men betydningsfulle endringer som fører til livstilsendringer.

- Dette er uten tvil en av de mest omfattende produksjonene vi har gjort, sier innholdsleder og fagansvarlig for videoproduksjon i Schibsted Partnerstudio, Vegard Sørholt, i en pressemelding. Dokumentarserien er laget av Helsedirektoratet sammen med Mindshare og Schibsted Partnerstudio.

- Å følge og dokumentere livsstilsendringen til et knippe nordmenn har vært en rik og givende opplevelse, sier prosjektleder for serien, Sissel Fornes i Partnerstudio.

Hun har sittet i førersetet siden konseptet for dokumentarserien ble utviklet i mars i fjor. Andre boller er Partnerstudios første steg inn i dokumentarsjangeren.

- Samarbeidet med Helsedirektoratet og Mindshare har gått over mange år. Men muligheten vi fikk denne gangen til å gå «all in» har vært avgjørende for hele prosjektets suksess. Det har vært mye jobb, men fy søren så gøy det er å være i mål, sier Fornes.

- Ekte historier fra virkelige mennesker
I tillegg til plass på VGTV er det laget materiell til sosiale medier, både på display og preroll – for å sikre så mange relevante seere som mulig til kampanjen.

I tillegg til å være en dokumentarserie, er «Andre boller» også en oppfordring til publikum for å finne inspirasjon på sin egen reise mot et sunnere liv.

- Kundens viktigste KPI er å påvirke nordmenn til å ta små og smartere valg som bidrar til varig livsstilsendring. Ikke jojo-slanking og kroppspress. Vår tilnærming har alltid vært å fortelle ekte historier fra virkelige mennesker, og «Andre boller» er et strålende eksempel på dette, sier innholdssjef i Schibsted Partnerstudio, Svein Arne Haavik.

Livsstilsendring:

I fem episoder deler seks personer sine livsstilsendringer på veien mot bedre helse. Foto: Schibsted Partnerstudio