Med reklamebyrået Morgenstern og produksjonsselskapet Bacon i ryggen følger nå Widerøe opp fjorårets reklamekampanje med flere lokale reklamefilmer.

- Det er lite vi nordmenn er så stolte av som byen eller bygda vi bor i eller kommer fra. Det føles derfor riktig at vi fortsetter sporet der vi bruker lokale ambassadører til å selge de forskjellige destinasjonene til kundene våre, sier Mette Øyen, markedsdirektør i Widerøe.

- Samtidig som det fint går opp med konseptet; For noen er vi hverdagen, for andre er vi eventyret, legger hun til.

Les mer: Widerøe disker opp med flere av «verdens vakreste steder»: - Lite vi nordmenn er så stolte av

Kreatørene bak konseptet, Ester Hjellum og Jørgen Bøhle Bakke, forteller at de har laget et sett av filmer som skal være liggende i «verktøykassa» i tiden som kommer. 

- Skal si vi bor i et land med masse vakre steder, befolket av rause og sjarmerende mennesker, sier duoen.

I tillegg til å vise frem de norske destinasjonene, viser også Widerøe at de flyr nedover kontinentet til andre feriedestinasjoner gjennom en Alicante-film.

- Med Alicante-filmen håper vi flere nordmenn oppdager at Widerøe også flyr utenlands, og hvor enkelt det nå er å komme seg ut til Europa fra mindre norske steder, sier Content Manager i Wideøre, Satha Sritharan.

Se Widerøes Alicante-film her:


Kampanjen skal gå på TV, nett og sosiale medier. Fra Morgenstern er nevnte Hjellum AD, mens Bøhle Bakke er tekstforfatter. Med seg på laget har de konsulent Eivind Moe, og prosjektleder Mona Larsen.

Fra Bacon var Øivind Holtmon på regi, mens produsent var Øystein Dyb. 

Ansvarlig fra Widerøe er Øyen, Sritharan og Tim Karlsen Ilseth.

Widerøe fortsetter også med reklame for lokale destinasjoner: