- I mange år har vi bygget posisjonen som Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, nettopp fordi det er sant. Det handler om alt fra modellutvalg, til innovasjoner, kjørekomfort og praktiske løsninger, sier Ingvild Øversveen, markedssjef for Volkswagen Nyttekjøretøy.

- Det er mange i målgruppen vår som ikke engang ville vurdert å bytte jobben sin mot en kontorjobb. Vi har denne gangen undersøkt om vi kan legge enda mer fokus og stolthet til det å ha en av våre varebiler som sin daglige arbeidsplass, legger hun til.

Øversveen forteller videre at ideen har bakgrunn i å sette seg inn i kundenes arbeidshverdag i kontrast til alle som jobber på kontor.

- Ting våre kunder har blitt godt vant til er ting kontorarbeidere bare kan drømme om. La oss gi de som jobber på kontor hele dagen en smakebit på hvordan det er å ha bilen som arbeidsplass, sier Øversveen.

Kreatørene Mads Krogh og Sebastian Rasch fra Try forteller at stolen også skal vise hvorfor bilene er så populære som de er.

- Stolen gir oss muligheten til å snakke om helt ekte og reelle fordeler med Volkswagen Nyttekjøretøy, men på en ny og helt uventet måte. Ved å inkludere førerassistansesystemer som ryggekamera og sensorer, setevarmer, infotainmentsystem og andre nyttige funksjoner, vil vi vise hvorfor bilene er så populære, sier teamet bak kampanjen.  

- Stolen er bygget her i Oslo i samarbeid med Animasjonsdepartementet, og har vært ett nitidig arbeid hvor mange brikker og fysiske lover har vært testet ut før den endelige versjonen var klar til lansering. Det har vært viktig å gjenskape kjøreopplevelsen som et nyttekjøretøy gir deg og i tillegg la kontoransatte få smakebiter av noen av «godsakene» fra bilene, men kanskje mest av alt gi de som har bilen som arbeidsplass en mulighet til å le litt av de av oss som er uheldige nok til å jobbe på kontor, fortsetter Krogh og Rasch.

Se reklamefilmen her:

 

Se hvordan stolen ble bygget her: