Reklamebyrået Fuel utvider og henter inn flere med design- og innholdskompetanse. Fuel har merkevarer som Bama, Fornebu S, Mills, Ringnes, Kreftforeningen, Diplom-Is og Mesterbakeren på kundelisten.

- Vi legger bak oss et år med god utvikling og vekst i oppdragsmengde, både fra nye og eksisterende kunder – til tross for pandemi og hjemmekontor – så behov for å hente inn nye ressurser på flere fagområder meldte seg, og det er en glede å ønske nye dyktige kollegaer velkommen, sier Thomas Gude, daglig leder i Fuel Reklamebyrå.

De nye kreative er hentet fra ulike deler av bransjen. Art director og kreatør Charlotte Blomsterpotte Nicolaysen kommer fra reklame- og PR-byråene Something Good og Fjuz.

- Charlotte vil komplimentere vår AD Marthe Cathinka Bugge som ble fast ansatt fra 1. mai etter en tre måneders internperiode. Gledelig å få på plass et såpass dyktig kreativt team, sier kreativ leder Linn Tidemandsen. 

Tidligere har Fuel også styrket seg på det digitale og sosiale medier med Stian Gregersen, tidligere Digistar, som innholdsprodusent og kreatør.

- Også har vi også fått på plass to formsterke grafiske designer i Nina Klose og Tom André Seljeseth som vil styrke oss på design, animasjon, filmredigering og lyddesign. Vi er kjempehappy for å ha fått på plass en såpass motivert gjeng, full av energi og pågangsmot, til inspirasjon for oss alle. More to come, sier Gude.