Den norske Turistforening (DNT) har valgt Morgenstern som sitt nye reklamebyrå etter en pitsjekonkurranse. De har tidligere jobbet med byråer som Brunch og Geelmuyden Kiese.

- Vi er veldig stolte av at DNT vil jobbe med Morgenstern. Vi får lage reklame for norske naturopplevelser. Kanskje verdens beste produkt. Alle teamene her vil ha en bit av den kaka, så DNT skal få mye fint fremover! Ekstra gøy er det at de valgte ideen til vårt yngste team, Mira og Sebastian. Et skremmeskudd for oss andre, men en fjær i hatten for dem, sier kreativ leder i Morgenstern, Anders Muurman Holm.

De er allerede klar med første jobb for sin nye kunde og målet er å hanke inn flere medlemmer.

- Mange gleder seg til å gå på tur i sommer, men alle har kanskje ikke tenkt på det viktige frivillige arbeidet som ligger bak de merkede stiene, sier rådgiver i Morgenstern, Nikolai Nordan Riibe.

Den nye kampanjen tar utgangspunkt i den turglade figuren «Harald», som er en slags motpol til medlemmene DNT er på jakt etter.

- Det er noe fascinerende med folk som vil gå sin egen vei. Spesielt når det finnes langt bedre og mye enklere alternativ. Sånn ble Harald til, forklarer det kreative teamet i Morgenstern, Mira Liv Helland Mortensen og Sebastian Graf Stenberg.

Filmene er produsert av Morgenstern selv, med Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø på regi.

Se hovedfilmen her:


I tillegg til hovedfilmen, har Morgenstern produsert en rekke kortere filmer. Se en av dem her: