Daglig leder Hågen Pettersen tror på content-markedet og bygge opp en ny stab for produksjon og distribusjon av innholdsmarkedsføring, investerer i videostudio og podkast-rom samt henter Marius Olsen inn som videoprodusent fra Spoon.

- I 2019 sa 67 prosent av norske annonsører at de ville satse mer på innhold i egne og sosiale kanaler. Da kunne ikke vi la korona stoppe oss fra å styrke vår satsing på content, teknologi og performance, sier daglig leder i Atyp, Hågen Pettersen.

I et marked hvor innholdsmarkedsføring har økt med én milliard i løpet av det siste året, står Atyp nå klare med en innholdsmarkedsføringsstab på 15 personer. Ambisjonen til Atyp er å øke kvaliteten på innhold som produseres til annonsørenes egne og sosiale kanaler.

- Tallene viser oss at annonsørers muligheter for økt effekt, i stor grad ligger i å heve kvaliteten på det de produserer. Rett og slett lage bedre innhold som flere legger merke til og bruker tid på. Dette ønsker vi å hjelpe dem med, sier Pettersen.

Annonsørenes hverdag er i stadig større grad preget av behovet for å være always-on, mener byrået som både leverer reklame- og medietjenester.

- Et nytt og større studio åpner for å gjøre mer videoproduksjon inhouse og det er jo stas. Vi har også fått en flunkende ny videoprodusent med oss på laget, og han kommer inn med kompetanse og en bred erfaring, sier innholdsprodusent Silje Bruvik i Atyp.

Begynner i Atyp:

Marius blir ny videoprodusent i Atyp og kommer sist fra jobb io Spoon.