Etter syv år i byrånettverket The North Alliance slutter Digge Zetterberg Odh i selskapet, skriver svenske Resumé. Zetterberg Odh var en del av ledelsen i The North Alliance da gründerdrømmen til toppsjef, Thomas Høgebøl, ble en realitet i 2014.

– Jeg har vært med i NoA siden starten og har i løpet av de syv årene hatt den luksusen å få jobbe nært med utrolig dyktige byråer og mennesker, det er først og fremst det jeg tar med meg videre, sier Zetterberg Odh.

Svenske Zetterbergh Odh var i starten sjef for talentutvikling og marketing i The North Alliance i en liten og tett ledergruppe på bare tre stykker. I NoA-ledelsen jobbet foruten Zetterberg Odh og Høgebøl, også Andreas Fredmark som forlot selskapet tidlig.

- En liten og «lean» administrasjon, sa Thomas Høgebøl den gang. 

De siste to og et halvt årene jobbet imidlertid Zetterberg Odh som byråleder i svenske Making Waves før hun i dag går til det sveitsiske oppstartsselskapet Frontify, med kunder som Pepsi, Lufttansa og Facebook. Tech-selskapet tilbyr en plattform til merkevarer som vil samle og organisere sine logoer, merkevare-elementer og presentasjoner, ikke så ulikt det et selskap som norske Brand Master gjør.

- Fremover kommer jeg til å jobbe mot byråbransjen i Norden så jeg tror at min forståelse og erfaring fra byråsiden kommer til å være ganske nyttig, men jeg ser veldig frem til å jobbe i et annet type vekstselskap og lære mer om hvordan de resonnerer og jobber, sier hun til den svenske bransjeavisen, Resumé.

Zetterberg Odh blir selskapets første ansatte i Norden, men ambisjonen er å ansette flere.

Tidligere har også sverigesjefen Petronella Panérus, forlatt The North Alliance. Hun var også administrerende direktør for reklamebyrået Åkestam Holst.