Reklamebyrået til Toyota og Lexus, The&Partnership, er ute med en ny reklamefilm for bilgiganten og anledningen for filmen er god score i den årlige kundetilfredshetsundersøkelsen AutoIndex, som er Skandinavias største for bilbransjen.

- Det at Lexus har Norges mest fornøyde bilkunder er et fantastisk utgangspunkt for å lage en reklamefilm. Vi spurte oss selv hvordan vi visuelt kunne fremstille følelsen av å være fornøyd, få publikum til å trekke på smilebåndet og fortelle historien om Lexus sine tilfredse kunder, sier Brede Lie Reime i The&Partnership.

Det er niende året på rad at Lexus troner øverst listen. Lexus vant i år alle kategorier og feiret dette med en utradisjonell bilreklame signert reklamebyrået The&Partnership Nordics og det helnorske produksjonsselskapet Willy Nikkers.

Denne gangen ble oppmerksomheten tatt bort fra spesifikke modeller og egenskaper, og rettet mot opplevelsen av å være Lexus-eier. The&Partnership foreslo en reklamefilm pakket med godfølelse som feirer både Lexus og deres kunder.

- Ni år med de mest fornøyde bilkundene sier noe om at Lexus-opplevelsen skiller seg fra alt annet i bransjen, og det ønsker vi selvsagt å sette fokus på, sier Tom Gullkrona Skoglund, markeds- og kundeansvarlig i Lexus Norge. 

Her kan du se den nye reklamefilmen Lexus, signert The&Partnership. 


Filmen skal gå både på TV og i digitale medier i tillegg til å figurere i Lexus sine kanaler på sosiale medier gjennom sommeren.

Willy Nikkers sto for selve produksjonen av filmen, med Nicolas Peyrau som regissør og Krister Svensli som produsent. Kreativt og rådgivende team fra The&Partnership Nordics bestod av Erlend Simonsen, Geir Florhaug og Brede Lie Reime.

Totalt var det 11.000 bilkjøpere som ga sin mening i undersøkelsen som utføres av Loyalty Group International. Vinneren kåres basert på fire kategorier: Bilen og kjøreopplevelsen, service på verkstedet, forhandleren og opplevelsen rundt kjøpet og lojalitet til merket. Førstnevnte kategori teller 40 prosent, og de resterende teller 20 prosent hver.