Denne uken lanserer Coca-Cola Norge et nytt smakseksperiment kalt #WhatTheFanta. Flaskene som rulles ut i butikk ser helt like ut, men brusen inni vil kunne smake forskjellig. Folk må gjette seg til hvilken smak de lesker seg med.

- Vi vet at det alltid er mye interesse blant folk for nye Fanta-smaker i Norge. Dette er vårt første hemmelige smakseksperiment her i landet, og det gjennomføres eksklusivt for en begrenset periode. Vi har hentet inspirasjon i Asia, der de hadde en lignende smakskampanje som ble veldig populær i 2018, forteller Ingrid Halvorsen, Brand Manager i Coca-Cola Norge i en pressemelding.

Som Kampanje tidligere har skrevet, valgte Coca-Cola å stanse all markedsføring i Norge i slutten av mars som følge av koronapandemien. Heller ikke denne lanseringen vil understøttes av en betalt kampanje.

- Vi gjør ikke noe betalt i forbindelse med denne lanseringen overhodet – kun produkter ute i butikk. Alt som var planlagt av betalt kommunikasjon er stoppet, også i forbindelse med denne kampanjen, sier kommunikasonssjef Mette Vinther Talberg til Kampanje.

- Slik vil situasjonen være inntil videre, og vi vet ikke når vi starter opp igjen med betalte kampanjer, legger hun til.

Les mer: Coca-Cola stanser all reklame i Norge

Denne gangen håper Coca-Cola at de vil få gratis drahjelp av prøvesmakere i sosiale medier.

- Poenget er ikke nødvendigvis å gjette riktig, men å ha det gøy med å teste ukjente og uvante smaker fra en kald brusflaske som er lik utenpå, men forskjellig inni. Og vi blir veldig glade for alle som deler sine forslag på vår Instagram- og Facebook-side, sier Ingrid Halvorsen i pressemeldingen.