JCP har hentet inn Bygg Reis Deg som ny kunde. Kommunikasjonshuset beskriver Bygg Reis Deg som Norges største møteplass for byggnæringen og de skal fremover ta hånd om alle byråtjenester for selskapet.

Anbundskonkurransen var i utgangspunktet todelt og de involverte kunne levere anbud på reklamebyråtjenester og/eller eventproduksjon.

– I JCP fant vi kompetanse innenfor begge disse fagområdene med selskapene JCP Event og JCP PRAD. De leverte gode svar som hver for seg og samlet sørget for at de stakk av med seieren. JCP har også valgt et tett samarbeid med det digitale mediebyrået Hensikt som gjør leveransen komplett for vår del, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg AS.

Daglig leder for JCP i Norge, Lars Terje Grorud, er svært fornøyd med oppdragstildelingen.

– Dette er nok en bekreftelse på at synergiene vi i JCP kan tilby er unike og attraktive for markedet. Det er også motiverende å kunne jobbe med et prosjekt hvor resultatene er såpass målbare. Vi gleder oss til å aktualisere Bygg Reis Deg 2021 i enda større grad, og sørge for at Norges Varemesse fylles opp av besøkende og utstillere, sier Grorud.

På bilde fra venstre: Simon Allanson (medierådgiver i Hensikt), Angelica Askvik (kreatør, JCP), Christina Hope (kreatør, JCP), Lars Terje Grorud (daglig leder, JCP Norge), Nina Lundgreen (prosjektkoordinator, Bygg Reis Deg), Tuva Mehammer (salg og kommunikasjon, Bygg Reis Deg), Gunnar Glavin Nybø (administrerende direktør, Bygg Reis Deg), Martin Pira (kreativ leder, JCP PRAD), Kim Reksten Grønneberg (rådgiver, JCP PRAD), Per-Kristian Cabrinetti Meum (rådgiver, JCP Event). Nina Myhre (prosjektleder, JCP Event) var ikke tilstede da bildet ble tatt.