Joh. Johannson har ikke til vane for å spare på kruttet når de lanserer nye reklamefilmer for merkevaren Evergood. I 2015 hentet Joh. Johannson og byrået Good Morning Naug skuespilleren Morgan Freeman for å lage Evergood-reklame. I 2017 var det en action-inspirert reklamefilm også den signert Naug.

Nå er Naug og Joh. Johannson klare med en ny Evergood-kampanje, og denne gang med musikk av filmlegende David Lynch

- David Lynch er i tillegg til å være regissør også musiker og har produsert mye filmmusikk, musikkvideoer og i dette tilfellet en remix med med Agnes Obel. Vi ble veldig glade, etter å ha prøvd mye ulike musikkstiler, da denne låta dukket opp under postproduksjonen i Sør Afrika. Det satt perfekt og gir filmen det uttrykket vi var ute etter, sier Thorbjørn Naug, Art Director i Good Morning Naug, til Kampanje.

Her kan du se den nye Evergood-reklamen:


- En eventyrlig reise

Den norske regissøren Jorn Haagen har regissert den nye reklamefilmen. ​Haagen har laget reklamer for Evergood tidligere, inkludert den nevnte Morgan Freeman-filmen. Ted Allergoth som er ansvarlig hos Joh. Johannson Kaffe AS forteller at innspillingen foregikk i Sør-Afrika. 

- Hoveddelen av produksjonen foregikk i Sør Afrika og hele postproduksjonen ble gjort i Cape Town, forteller Allergot.

Thorbjørn Naug forteller at filmen handler om en kvinne som reiser rundt i verden for å samle kaffebønnene som brukes i Evergood. 

- En eventyrlig reise til Kenya, Guatemala, Costa Rica, Colombia og Brasil der hun tar med en liten eske med kaffebønner fra hvert av landene. Til slutt ankommer hun et slags kaffehus der en rekke baristaer brenner, blander og smaker seg frem til den riktige blandingen, før hun får smake det endelige resultatet i den klassiske gullkoppen, sier Naug.

Filmen, som vil gå på lufta fra og med denne uken, er produsert av Big Picture Company med Kirsten Bowman som produsent. Good Morning Naug og Hubster er byråene bak. Thorbjørn Naug og Martine Flatlie var kreativt team i Naug, mens Roy Erik Hansen og Lasse Brivold var henholdsvis konsulent og prosjektleder i Hubster.