Da Christian Steen og Trond Kvernstrøm startet opp Oslo Company var det for å satse både på reklame og tv-produksjon. Nå viser de ferske regnskapstallene som Dagens Næringsliv omtaler fredag ettermiddag at selskapet tapte snaue fem millioner kroner.

Til avisen sier de to reklame- og tv-gründerne at byrået har valgt å investere i vekst fremfor lønnsomhet.

- Vi var tydelige på at vi i de tre første årene ville investere i volum fremfor å satse på lønnsomhet. Vi har hatt muligheten til å bli lønnsomme, men har heller valgt å investere i vekst. Når vi går inn i driftsår fire, bør vi nok begynne å levere lønnsomhet, sier Trond Kvernstrøm til DN.

Omsetningen i Oslo Company endte i 2018 på nesten 73 millioner kroner. Selskapet håper nå at store tv-produksjonsoppdrag på bestilling fra blant andre strømmegiganten skal sende omsetningen i taket. Christian Steen påpeker at byrået i 2019 forventer en omsetningsvekst på over 50 prosent og en total omsetning på over 100 millioner kroner.

Les også: Samling i bunn for Nord DDB - valset over rivaler i kundekamp

Tilbake i telekom:  Ice kuttet ut Oslo Company til fordel for Nord DDB. Her den nye Nord DDB-sjefen Eddie D’Sa flankert av Kyrre Bekkelund og Eivind Helgaker i Ice. Foto: Knut Kristian Hauger