I en ny reklamefilm med dansemoves fra flere tiår, feirer Human-Etisk Forbund humanistisk konfirmasjon. Filmen er laget av Something Good.

- Fremover vil vi vise mer av hvordan Human-Etisk forbund har vært med å utvikle og forme det norske samfunnet. Filmen er en av de måtene vi forteller denne historien på, den er vi veldig stolte av og vi har vi fått mange gode tilbakemeldinger på, sier kommunikasjonssjef Marit Øimoen i Human-Etisk forbund.

Daglig leder Mai-Bente Paulsen i Something Good berømmer Human-Etisk forbund for å være en modig kunde.

- De er modige, engasjerte og tør å gjøre ting annerledes, og dette gjør det utrolig givende å jobbe med dem, sier Paulsen.

Om grunnen til at akkurat dans har blitt valgt i filmen, sier AD Mariann Lunde i Something Good;

- Filmen skal være en feiring av ungdommen og få frem de viktigste bevegelsene som har vært i samfunnet opp gjennom tiårene. Mye har forandret seg, men Human-Etisk forbund har danset seg gjennom tiårene og gitt norske ungdommer et reelt valg. Det handler i bunn og grunn om frihet til å være seg selv. Og en viktig del av det å være ungdom og vokse opp, er jo nettopp det å få lov til å finne seg selv. Her har dans og musikk spilt en viktig rolle for mange, sier Lunde.

Se filmen her: